Úrsula Corberó is de actrice achter Tokio in La Casa de Papel 

Niet alle personages uit La Casa de Papel hebben het geschopt tot het vijfde seizoen dat op de planning staat. De serie wordt echter verteld door Tokio zélf. Het moet dus wel heel raar lopen, wil zij niet de eindstreep halen van de missie.

De rol die de actrice speelt is een pittige. Tokio is namelijk voor niets en niemand bang. Dat zorgt ervoor dat ze een waardevolle toevoeging is aan het team van el Professor, maar het brengt haar ook vaak zat in de problemen. De vraag is dan ook wat ze in La Casa de Papel seizoen 5 voor streken gaat uithalen. In het echt doet de actrice, Úrsula Corberó, het een stuk rustiger aan.

Mooie foto’s op de Instagram van Úrsula Corberó

De recentste foto’s van Úrsula Corberó laten weinig aan de verbeelding over. Toch zijn het nog steeds stijlvolle en mooie foto’s, die wederom bewijzen waarom Tokio één van onze lievelingspersonages is in La Casa de Papel. 

We zien de Spaanse actrice in bed. Ze heeft niet veel aan. Sterker nog: ze draagt op de foto’s enkel een grote ketting en nog grotere, leren schoenen. Ook de rest van haar Instagram kan rekenen op onze goedkeuring.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

La Casa de Papel seizoen 5 en Sky Rojo

Nog even wat La Casa de Papel nieuws dan, want wij kunnen niet wachten op het slotseizoen. Dat belooft volgens geruchten het ”meest epische seizoen van allemaal” te worden. Het is duidelijk dat de makers van de serie na 4 sterker seizoenen, ook met een legendarisch vijfde deel gaan komen dus. Of we nog meer van ze gaan zien? Jazeker.

Na White Lines hebben ze zich alweer verbonden aan een ander project. Dat is de serie Sky RojoIn Sky Rojo zijn drie prostituees op de vlucht voor hun pooier. Hun roadtrip is echter alles behalve ontspannend, want al gauw zegt de pooier, samen twee handlangers, de achtervolging in.