De makers van La Casa de Papel komen met een nieuwe serie

Het liefste zouden we je gelukkig maken en met de trailer van La Casa de Papel seizoen 5 komen. Helaas moeten we voor het slotseizoen van de hitserie nog geduld hebben. De serie is niet alleen zo’n succes door de cast, ook de makers (Álex Pina en Esther Martinez Lobato) zijn daar de oorzaak van.

Wat dat betreft kan Sky Rojo zomaar eens onze nieuwe favoriete serie worden. Qua knappe vrouwen en actie zit het in de serie in elk geval goed.

De verhaallijn van de Spaanse serie Sky Rojo

In Sky Rojo volgen we drie uiteenlopende vrouwen: Coral, Wendy en Gina. Zij werken bij de Las Novias Club, waar ze werkzaam zijn als prostituee. De vrije wereld lonkt echter voor de jonge vrouwen. Ze besluiten te ontsnappen en te beginnen aan een hectische roadtrip.

Hun ontsnapping wordt echter niet zomaar geaccepteerd door hun pooier Romeo. Samen met zijn maten Moisés en Christian zet hij de achtervolging in. Dat maakt van de roadtrip van de meiden geen relaxte, maar juist een extreem spannende. Elk moment kan hun laatste zijn en het is de vraag of ze alle drie uit handen van Romeo en zijn vrienden kunnen blijven. Geen ingenieuze overvalling zoals in La Casa de Papel dus, maar spannend belooft de serie wel te worden.

Sky Rojo

Release-datum van Sky Rojo op Netflix

Van Sky Rojo heeft Netflix tot nu toe twee seizoenen besteld. Daar moeten we wel bijzeggen dat de afleveringen een stuk korter zullen zijn dan we normaal van Netflix gewend zijn. Zo’n 25 minuten zal een aflevering bedragen.

In totaal bestaat het eerste seizoen uit acht afleveringen. Deze zijn vanaf 19 maart te zien. De cast van Sky Rojo stelt in elk geval niet teleur. Coral, Wendy en Gina zullen worden gespeeld door prachtige actrices.

 

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5?

Wat betreft La Casa de Papel seizoen 5 is er nog geen trailer bekend. Wel weten we nu al dat veel theorieën zullen worden bevestigd of juist ontkracht in het slotseizoen. Ook belooft seizoen 5 het ‘meest epische seizoen van allemaal’ te worden. Laat die afleveringen dus maar komen!