Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik

We dachten eindelijk antwoord te krijgen op die ene vraag: wie is nou écht de beste bokser? Jamal Ben Saddik heeft Rico Verhoeven al eens uitgeschakeld en een aantal jaren later was dat andersom het geval. De twee hebben dus al flink wat op hun kerfstok en dit GLORY event was het perfecte moment om voor eens en altijd duidelijk te maken wie de grote winnaar is. Helaas moet Ben Saddik het duel afzeggen, omdat hij een rugblessure heeft opgelopen. Jamal en zijn coach dachten dat het nog goed zou komen vóór de wedstrijd, maar helaas gaat het herstel langzamer dan verwacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jamal Ben Saddik (@jamalbensaddik)

De nieuwe tegenstander van Rico Verhoeven

GLORY gaat op zoek naar een nieuwe tegenstander voor Rico. Deze tegenstander moet wel een échte professional zijn, want diegene krijgt maar een kleine 10 dagen om zich voor te bereiden op het duel. Het maanden trainen, zoals Rico en Jamal hebben kunnen doen, moet de nieuwe kandidaat even overslaan. Tarik Khbabez is één van de geïnteresseerden om het op te nemen tegen de Brabantse wereldkampioen, maar dat vond GLORY geen goed idee.

Wél is er nog een potentiële nieuwe tegenstander: Hesdy Gerges. Hesdy heeft Rico namelijk uitgedaagd middels een foto op Instagram. Rico heeft voorlopig niet écht gereageerd op de uitdagende Gerges en het is ook niet duidelijk of GLORY hem heeft benaderd. Wél weten we dat Hesdy een goede tegenstander zou kunnen zijn voor Rico, want ervaring heeft de 36-jarige Amsterdammer wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hesdy Gerges (@hesdygerges)

Het gevecht op 30 januari 2021

Niet alleen voor Jamal en Rico is dit een flinke domper, ook voor GLORY is dit écht een tegenslag. Fans die Rico en Jamal namelijk wilde zien vechten, konden voor een kleine 20 euro toegang krijgen tot de livestream, aangezien er dit jaar geen publiek bij mag zijn. Natuurlijk zijn er nu flink wat kijkers die hun geld terug willen. Hopelijk is Jamal snel van zijn blessure af en kunnen we de twee tóch nog dit jaar in de ring zien.