Kjeld Nuis en zijn vriendin Joy Beune

Het is geen geheim dat deze blondine een van de mooiste schaatssters van Nederland is. We hebben het natuurlijk over Joy Beune, de prijswinnares van de mooiste sportvrouw van Nederland en de welbekende vriendin van de Olympische medaille schaatser Kjeld Nuis. Joy Beune is een Nederlandse langebaanschaatsster bij de schaatsploeg Team Jumbo-Visma.

De geruchten vlogen je om de oren: was Kjeld Nuis daadwerkelijk vreemdgegaan op zijn toen nog grote liefde Jill Robles? Na een periode van veel onrust leek de schaatser al snel iemand anders op het oog te hebben, namelijk onze schaatsprinses Joy Beune.

De liefde tussen de schaatstalenten is al een tijdje niet meer onder stoelen of banken te steken. Na de break tussen Kjeld en zijn ex vriendin Jill Robles kan hij zijn ogen niet meer af houden van de blonde schaatsster. De twee zijn gelukkiger dan ooit en vormen sinds 2019 een gelukkig koppel en dit is te zien.

Foto via Instagram: Joy Beune
Foto via Instagram Joy Beune

Een pikant Instagram kiekje van de blondine

Dat de relatie tussen de twee geen geheim is, wordt door middel van Instagram wel bevestigd. Als trotse liefde van de mooie schaatsster deelt Kjeld wel een heel persoonlijk kijkje achter de schermen van zijn vriendin.

Dat de blondine een goed figuur heeft is inmiddels wel bekend, maar had je enig idee dat Beune de mooiste Nederlandse sportvrouw van 2020 op haar naam heeft staan? Niet zo gek dus dat Kjeld met vol trots het mooie figuur van zijn vriendin met ons deelt op Instagram.

Op de Instagram post zijn de nodige vormen niet te vermijden. Kjeld deelt de foto met zijn volgers als een aanmoediging voor het EK allround, waar zijn vriendin inmiddels al in is verschenen.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

Hij plaatste de foto met de tekst: “Kick some ASS today babe @joybeune 🔥 #EKallround”

Wist je dat ons kikkerlandje nog meer mooie schaatsers kent? Maak kennis met Jutta Leerdam.