Het huis van de man uit de Jumbo reclames

Hét gezicht van de Jumbo en een hoofdrol in een hitserie. Frank Lammers heeft het goed voor elkaar en dat is ook te zien aan zijn nieuwe appartement. Een appartement in Amsterdam is tegenwoordig altijd prijzig. Maar als je dit in één keer weet af te tikken, dan heb je wel genoeg geld.

Dat heeft Frank Lammers ook gedaan bij zijn nieuwe appartement in Amsterdam. De acteur heeft een leuk stulpje gekocht voor een schappelijke 310.000 euro. Dit is misschien wat minder dan de andere prijzen die we soms voorbij zien komen, maar dit bedrag in één keer aftikken vraagt wel om een goede spaarrekening.

appartement Undercover-acteur Frank Lammers
Foto via Bekendeburen

De woonoppervlakte van het appartement is 66 vierkante meter en het huis heeft echter slechts één slaapkamer. Maar meer heeft Frank toch niet nodig. Ze zeggen ook wel: “less is more.” In zijn heerlijke tuin kan hij een goede bbq houden, Ferry Bouman stijl. Alleen gelukkig wel privé en niet open en bloot zoals op de camping.

appartement Undercover-acteur
foto via Bekendeburen

Undercover-acteur Frank Lammers zit er warmpjes bij

Wie is die vent eigenlijk die altijd in die Jumbo reclames te zien is? Ja, dat is dus Frank Lammers. Veel mensen zullen hem hier van kennen. Anderen van de hitserie Undercover; en we zitten met smacht op het derde seizoen te wachten van de Nederlandse serie. Maar je kan Frank ook herkennen uit een aantal bekende Nederlandse films. Hij speelde bijvoorbeeld de hoofdrol in Michiel de Ruyter, waar hij in de huid kroop van de beruchte zeevaarder hemzelf. Daarnaast was hij ook te bewonderen in New kids.

De Nederlandse acteur heeft in vele goede films en bekende reclames gespeeld en dat heeft hem goed geld opgeleverd. Wij kwamen echter voor zijn huis die hij recentelijk heeft gekocht en dat gaan we natuurlijk ook even verder laten zien. Een eenvoudig maar leuk appartement in Amsterdam. Meer heb je ook niet nodig, toch?

appartement de man van de Jumbo
foto via Bekendeburen
appartement Frank Lammers
foto via Bekendeburen
appartement acteur Undercover
foto via Bekendeburen
tuin Frank Lammers
foto via Bekendeburen