Sony DualSense controller

Onlangs heeft Sony onverwachts de nieuwe controller van de PlayStation 5 gepresenteerd. Dit gaat om een DualSense controller. Naast deze bekendmaking liet Sony ook weten dat het design van de PS5 in de komende maanden bekend gaat worden gemaakt. Nu is daar nog maar weinig over bekend waardoor er ontzettend veel gespeculeerd wordt over hoe de PS5 eruit gaat komen te zien.

Hoe zal de PlayStation 5 eruit gaan zien?

Elke PlayStation heeft een uniek design. Dit betekent dat de PS5 weer zal gaan verschillen van de PS4. Vele mensen over de hele wereld maken uiteenlopende designs over hoe zij denken dat de PS5 er wel eens uit zou kunnen gaan komen te zien. Eén van de mensen die een concept heeft gecreëerd is de Nederlandse Jermaine Smit, ook wel bekend als Concept Creator. Dit heeft hij gedaan op aanvraag van LetsGoDigital. Jermaine Smit heeft een design gecreëerd en heeft daarbij de DualSense controller in gedachten gehouden. Daardoor zou de echte PlayStation 5 er ook maar eens zo uit kunnen komen te zien. Wij zouden daar geen problemen mee hebben want wat ziet het concept van de Concept Creator er vet uit! Check hieronder de beelden:

 

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Wat is er zo bijzonder aan dit design?

Jermaine Smit denkt dat Sony weleens een tweekleurig design zou kunnen uitbrengen. Daarom heeft hij een design gemaakt waarbij de game console en de controller zowel witte als zwarte elementen bevatten. Voorheen gebruikte Sony alleen maar de kleur zwart. Daarom heeft Jermaine Smit ook een versie gemaakt met alleen maar zwart.

LetsGoDigital komt vaker met concepten van de PlayStation 5

Op aanvraag van LetsGoDigital hebben meer designers concepten gemaakt van hoe de PlayStation 5 eruit zou kunnen komen te zien. Ook deze zien er vaak heel gaaf uit. Voordat Sony met het daadwerkelijke design gaat komen is dit dus de manier om een beter beeld te krijgen van de Playstation 5. Check hieronder meer afbeeldingen van de PS5:

ps5 zwart wit
LetsGoDigital / Jermaine Smit
Playstation 5
LetsGoDigital / Jermaine Smit
PS5 uiterlijk
LetsGoDigital / Jermaine Smit