11 december is de geilste dag van het jaar

Of het nu de koude winterdagen zijn of de feestelijke stemmingen. 11 december is dé dag. Onderzoek baseert deze statistiek op het feit dat er in midden september het grootste aantal baby’s geboren worden. Natuurlijk zijn er meerdere onderzoeken wereldwijd, want andere claimen dat 9 september de geilste dag van het jaar is. Laten we het erop houden dat er wat speling in zit. Volgens onderzoekers zou de verhoogde interesse in december te danken zijn aan familie gerelateerde feestdagen. Het klinkt misschien raar, maar het geluksgevoel dat we krijgen van samen zijn tijdens de feestdagen is te vergelijken met dat van seks. Niet de schaars geklede vrouwen en dagjes strand die de mannelijke gedachtes op hol doen slaan, maar de lekkere warme truien en avondjes op de bank. Wie had dat gedacht?

Geilste dag van het jaar MAN MAN

Andere ‘wetenschappelijke’ bevindingen suggereren dat er in de week voor kerst twee keer zoveel condooms worden verkocht dan normaal. En dat het testosteron gehalte van mannen stukken hoger is dan de feestdagen. Toch gek dat de hoge verkoop van condooms en het aantal baby’s geboren 9 maanden later samen verantwoordelijk zijn voor deze bevindingen.

De specifieke dag ligt nog wel ver weg van vandaag, maar dan heb je iets om naar uit te kijken. En anders laat je dit gewoon lekker links liggen en gooi je er heel 2020 een schepje bovenop..