Jaden Smith

De 22-jarige Jaden Smith is niet meer weg te denken in film- en muziekindustrie. Hij maakte zijn filmdebuut in de film The Pursuit of Happyness. Met deze rol won Smith de prijs voor beste nieuwkomer op de MTV Movie Awards van 2007. In 2010 speelde hij de rol van Dre Parker in de film The Karate Kid met Jackie Chan. In 2011 was hij te zien in de film Never Say Never van Justin Bieber. In 2013 is hij te zien in After Earth samen met zijn vader Will Smith die overigens ook geen onbekende van ons is.

View this post on Instagram

Album Out Now

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Will Smith, de vader van Jaden Smith

Will Smith kennen we als The Fresh Prince. Even later speelde hij in films als Men in Black, I, Robot, Hitch, Bad Boys, I Am Legend, Independence Day, Aladdin en Hancock. Will Smith en zijn zoon speelde dus al een keer samen in een film, maar ze hebben nog meer gemeen. Will Smith en Jaden zijn allebei ook muzikant na het leven als acteur. Als rapper werd Will bekend bij het duo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, maar ging later solo verder. In 2010 werkte Jaden dan weer mee aan de single Never Say Never van Justin Bieber, dus ze hebben allebei een flinke carrière naast het acteren.

View this post on Instagram

CTV3 Tonight

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

De transformatie van Jaden Smith

Jaden Smith is van het goede leven, maar voor duurzaam en eerlijk leven. Zo is hij medeoprichter van ‘Just Water’, een bronwaterbedrijf waarbij duurzaamheid voorop staat. En naast duurzaamheid, vindt hij het belangrijk om gezond te leven. Dat is vooral te zien aan zijn postuur. Want waar we hem kennen als klein jochie, is hij nu opeens een gespierde man geworden. We kunnen hem echt niet meer vergelijken met de Jaden Smith van vroeger in Karate Kid.