Seizoen 2 van Too Hot To Handle komt eraan

Het concept van Too Hot To Handle is net even wat anders dan de meeste datingshows. Knappe vrijgezellen wonen met elkaar tijdelijk in een grote villa. Liefde, lust en aantrekkingskracht leiden in de series dan (uiteraard) tot lichamelijk contact. Denk aan Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island. Netflix kwam eerder ook al met het eerste seizoen van Too Hot To Handle. In die serie was lichamelijk contact juist ‘verboden’. Met elkaar praten en flirten mag en was juist de bedoeling, maar op elke vorm van lichamelijk contact stond een boete. Van een knuffel tot met elkaar in bed duiken: elke vorm van elkaar aanraken zorgde ervoor dat er minder prijzengeld te winnen viel. Het eerste deel was een succes. Nu komt Too Hot To Handle seizoen 2 er aan.

Too Hot To Handle seizoen 2

Het tweede én derde seizoen zijn al opgenomen

Seizoen 2 van Too Hot To Handle kunnen we op Netflix zien vanaf juni. Daar moeten we dus nog even geduld voor hebben, maar de tijd waarop we de serie kunnen zien heeft ook een voordeel. De afleveringen zijn namelijk opgenomen op de zonnige Turks- en Caicoseilanden. Wel zo lekker om te kijken als het hier ook lekker weer is.

Liefhebbers van de serie hoeven zich geen zorgen te maken of er wel of geen derde seizoen aan zit te komen. Er is namelijk ook al meteen derde seizoen opgenomen. Meer dan genoeg kijkplezier dus aankomende zomer.

Ook Ex on the Beach komt weer terug

Welke singles zullen we terug zien in het tweede seizoen van Too Hot To Handle? Wie gaat als eerste de fout in? En hoeveel prijzengeld van de $100.000 blijft er uiteindelijk over? Op die vragen krijgen we binnenkort antwoord.

Dichterbij is de première van Ex on the Beach. Dat nieuwe seizoen is namelijk vanaf 11 april te zien op MTV. Ditmaal geen all-stars seizoen, dus bekende gezichten zoals bijvoorbeeld Yasmine en Lie Meurs zullen we naar alle waarschijnlijk niet terug gaan zien.