Het luxe penthouse van Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk maakte van zijn hobby zijn beroep. Hoe hij de wereld rond reist ,nieuwe diersoorten te onderzoeken en zich te wagen aan grote gevaarlijke onder- en bovenwater wezens, hebben we hem al heel wat in actie mogen zien komen. Ondanks een haaienbeet waar hij meer dan 100 hechtingen aan over hield, lijkt de natuurliefhebber zich van geen angsten bewust te zijn.

Hoewel Vonk regelmatig rond te zwerft over de wereld, heeft hij toch gedacht aan een vast plekje bij thuiskomst. Hoewel de beste man eventjes geduld moest hebben, werd zijn droomhuis gerealiseerd en bemachtigde hij onlangs de sleutels van zijn ultra luxe penthouse gelegen in Den Haag.

Binnenkijken in het onwijs luxe penthouse van Freek Vonk in Den Haag
Afbeelding van BekendeBuren

Hoogtevrees lijkt ook niet voor te komen in het woordenboek van Freek Vonk. De 38-jarige BN’er koos voor een woning op de zestiende verdieping met een schitterend uitzicht over de stad en de zee. De woning beschikt over hoge plafonds, een ruime leefkamer, een badkamer met ligbad en een moderne luxe keuken voorzien van alle ingebouwde apparatuur. Hoe Freek Vonk zich de koning van de Jungle mag noemen, leeft hij in zijn nieuwe optrekje als de koning te rijk. De enorme ramen met prachtige lichtinval zorgen ’s avonds voor een zwoele sfeer, waar de bioloog kan genieten van adembenemende zonsondergangen over de skyline van den Haag.

Dit kost het luxe penthouse van de bekende bioloog

Zijn de terrassen, winkels en restaurants straks weer open? Dan hoeft Freek Vonk enkel de lift naar de begane grond te pakken, het complex uit te stappen en binnen no-time bevindt hij zich in het bruisende en sfeervolle centrum van de stad Den Haag. Met een woonoppervlakte van zo’n 200 vierkante meter, vier slaapkamers en een wijnkelder, ontbreekt het luxe penthouse zich niet van de nodige ruimte en luxe.

penthouse den haag
Afbeelding van BekendeBuren

Daarnaast beschikt het complex zich over een gezamenlijke fitnessruimte, waar Vonk naar verwachting heel wat uren zal gaan doorbrengen. Freek Vonk heeft voor zijn droomhuis een bedrag moeten neerleggen van €1,4 miljoen euro. Hoewel het reizen er even niet inzit en het maken van nieuwe programma’s op een laag pitje moet worden gezet, verwachten wij dat Freek Vonk het met zijn knappe vriendin nog prima zou kunnen uithouden met zijn opgebouwde buffertje.

Wil je meer te weten komen over het ultra luxe penthouse van Freek Vonk? Neem dan een kijkje op de website van BekendeBuren.