Too Hot to Handle op Netflix

Ben jij een groot fan van deze Netflix serie en kan jij inmiddels de afleveringen van seizoen één dromen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Ondanks het heel erg stil was rondom één van de meest succesvolle realityseries op Netflix komt de streamingdienst met een verrassing: Too Hot to Handle krijgt zelfs 2 nieuwe seizoenen op Netflix. Echt de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen.

In de serie Too Hot to Handle volg je tien knappe vrijgezellen op een mooie tropische bestemming, met allemaal één missie: naar huis gaan met 100 duizend euro én het vinden van de ware liefde. Of dit lukt is maar de vraag, want bij iedere aanraking, kus of knuffel zakt het prijzengeld.

Too hot to Handle krijgt 2 nieuwe seizoenen op Netflix

Het programma is de ultieme test van wilskracht. De perfecte partner moet gevonden worden zonder dat je hem of haar mag aanraken. Uiteindelijk wordt het prijzengeld verdeeld over de deelnemers.

Seizoenen 2 en 3 komen eraan

Om het concept van Too Hot to Handle zo succesvol en spannend mogelijk te houden, is het de bedoeling dat de deelnemers vooraf eigenlijk niet weten waar ze aan gaan beginnen. In de nieuwe seizoen heeft de productie de casting onder een compleet andere naam gedaan en is alles in het geheim afgewerkt. De deelnemers dachten mee te doen aan Parties in Paradise. De deelnemers werden tijdens de opnames van het programma ervan bewust gemaakt dat ze in een heel andere show zaten.

Too hot to Handle krijgt 2 nieuwe seizoenen op Netflix

Naast nieuwe gezichten die zullen gaan verschijnen in het tweede en derde seizoen van de serie bevinden de vrijgezellen zich ook op nieuwe tropische locatie. Het eerste seizoen was in Mexico opgenomen. De nieuwe seizoenen zijn opgenomen op de Turks- en Caicoseilanden. De eilandgroepen maken deel uit van de altijd zonnige Antillen en liggen ten zuidoosten van de Bahama’s.