Tony Tovar is de chillste man ter wereld

De 57-jarige Amerikaan Tony Tovar, gaat na een opmerkelijke avond in zijn lokale stamkroeg door het leven als de chillste man op aarde. Hij zat op een avond rustig te genieten van zijn pilsje, toen er ineens een gewapende man binnen liep. Toen zijn maten door kregen dat de tent werd overvallen, werkten ze mee. Wanneer iemand met een geweer voor je staat, is dat een logische beslissing. Toch?

Maar Tony Tovar was dat niet van plan. Sterker nog, hij leek niet eens onder de indruk. Terwijl de overvaller iedereen geld afhandig nam, stak Tony nog een sigaretje aan en bleef hij genieten van zijn biertje als of er niks aan de hand was. De orders werden compleet genegeerd. Ook op het moment dat Tony Tovar zelf onder schot werd gehouden, was hij weer niet van plan mee te werken. De overvaller zei “Ik heb het geld in je portemonnee nodig”. Tony aarzelde niet om de man te vertellen dat hij nog maar twee euro in zijn portemonnee had en dat die daarmee nog een biertje ging bestellen.

Er ontstond ook een worsteling om de telefoon van Tony, die hij weigerde af te geven. Tovar won deze worsteling en de overvaller besloot zich maar ergens anders op te focussen. Toen de overvaller achter de bar op zoek was naar waardevolle spullen zei Tony: ‘Hey, nu je er toch staat, kun je me nog een biertje brengen’. De overvaller vertelde geïrriteerd dat hij zijn eigen bier moest gaan halen.

Tony Tovar staat dankzij zijn houding tijdens de overval nu bekend als ”The world’s chillest man”. Zijn maten zijn dan ook trots op hem, omdat hij de overvaller liet zien zich niet te laten intimideren. Toch raadt hij anderen wel aan om mee te werken wanneer ze minder gevaar willen lopen. Ga dus niet de bad-boy uithangen.

Nate Carrol is ook een indrukwekkende man, maar dan om een hele andere reden. Hij verbrak het wereldrecord van het aantal push-ups in een jaar.