Het is tijd om te barbecueën met de Mini-Kamado

Je checkt je telefoon en ziet dat het vandaag eindelijk lekker weer gaat worden. Snel app jij je vrienden voor vanavond, want dit kan meer een ding betekenen: dat wordt lekker barbecueën. Je mag dan eindelijk de mini-kamado gaan gebruiken. Je haalt het vlees in huis en je vrienden zorgen voor bier. Met deze barbecue moet dat wel een top avond worden. Je vrienden druppelen binnen en je kunt de eerste hamburgers op de gril met een diameter van 27 centimeter leggen. Terwijl de geur van het vlees je neus binnenkomt, zet je voor extra gezelligheid de muziek alvast aan en het wordt een avondje om nooit te vergeten. Je checkt op de ingebouwde thermometer hoe heet de grill is en ziet dat de hamburgers mooi bruin bakken op 290 graden.

BBQ Mini Kamado

Klik op deze link om naar de Aldi website te gaan

duurzaam en onderhoudsvriendelijk
afmetingen: ca. Ø 36 cm hoogte ca. 58.5 c
barbecuerooster ca. Ø 27 cm
met ingebouwde thermometer en isoleren materiaal

Meer dan alleen een barbecue

Nu is dit apparaat als barbecue al helemaal top, maar hij kan veel meer. Deze unit is namelijk keramisch en keramiek houd warmte vast. Ook de deksel is keramisch en daardoor is het ook isolerend. Dankzij de goede isolerende kwaliteit van de BBQ kun je hem ook gebruiken om mee te roken, grillen, slowcooken en je kan er zelfs een broodje mee bakken. Dus als je behoefte hebt aan warm stokbrood, dan is dat geen probleem voor de Mini-Kamado.

Vanaf zaterdag 3 juli 2021 kan je de Mini-Kamado aanschaffen bij de filialen van de Aldi. Het mooie van alles is dat dit ding voor een prikkie over de toonbank gaat. De prijs is slechts 89.99 euro.