De Lamborghini van David Beckham

Net als dat voetballers en mooie vrouwen een vaak geziene combinatie is, zien we voetballers ook vaak in mooie auto’s rijden. Zo heeft Cristiano Ronaldo een autocollectie om van te dromen met onder andere een paar Ferrari’s en een Bugatti in zijn garage staan. Onze eigen Memphis Depay kan een paar auto’s van  Mercedes en Rolls-Royce voor zijn huis parkeren. Vaak zien we een Lamborghini zoals de Gallardo in de typisch gele kleur. Maar die van David Beckham was stijlvol grijs. Op de motorkap is er een Italiaanse racestreep te zien. Deze streep is er niet op gezet door de Britse voetballegende, maar is er waarschijnlijk door de tweede eigenaar van de wagen op geplaatst.

lamborghini te koop marktplaats David Beckham

Het interieur van de Italiaanse sportwagen heeft zwart leer en grijze stiksels. David Beckham kreeg de auto in 2004 van de Lambo dealer. Zoals je van een Italiaanse racemachine mag verwachten, zit er een behoorlijk krachtige motor onder de kap. Het is een V10 5,0 liter motor die vast zit aan een E-Gear transmissie. Deze krachtige unit levert dan ook niet minder dan 500PK en 510 Nm. Hiermee zit je in 4,2 seconden op de honderd kilometer per uur en behaal je een topsnelheid van 309 kilometer per uur. Dat klinkt ons erg goed in de oren.

Check hieronder meer foto’s van de Marktplaats-advertentie:

lamborghini te koop marktplaats David Beckham

marktplaats tweedehands sportauto

David Beckham was in mei 2013 voor het laatst op het voetbalveld te vinden bij de Franse club Paris Saint Germain. Maar de voetbalveteraan is nog steeds zo fit als het maar kan en dat bewijst hij ook met een foto van zijn sixpack.