Een streaker op het veld tijdens Finland – België (EK 2020)

Afgelopen maandag konden we zien hoe onze Belgische zuiderburen het de Finnen lastig maakten en met 0-2 wisten te winnen. Het was ook de wedstrijd waarin we ineens een streaker het veld op zagen rennen.

Dit gebeurt wel vaker tijdens wedstrijden. Tijdens de Champions League finale van twee jaar geleden rende Kinsey Wolanski zomaar het veld op. Nu hadden we dit EK nog niet eerder een streaker gezien, maar er was wel een parachutist die bezig was met een actie namens Greenpeace. Hij was in eerste instantie niet van plan om op het veld te landen maar doordat er iets mis ging, gebeurde dit toch. Maar goed, afgelopen maandag werd dus opnieuw een wedstrijd ruw verstoord; en hoe.

Maria Shumilina rende het veld op tijdens de wedstrijd

De reden dat de knappe 20-jarige Maria Shumilina het veld op rende, was omdat ze de nieuwe cryptomunt WTF Coin wilde promoten. De stunt was niet zo succesvol en ze werd snel verwijderd van het veld. Daarnaast zijn de beelden ook niet live uitgezonden.

Maria Shumilina besloot rond te lopen in een zwart badpak met daarop de tekst WTF Coin. Ze had ook nog in kleine letters de link naar de website op haar outfit staan.

 

In hoeverre het bedrijf achter de munt er beter van is geworden, weten we niet. Maar de dame in kwestie was in ieder geval leuk om te zien. Goed nieuws voor de fans van deze dame: ze heeft onlangs haar Instagram-profiel op openbaar gezet. Wij selecteerden een aantal foto’s