Voor veel voetbalfans was dit wellicht de meest prettige manier om een streaker te zien. Over het algemeen is het natuurlijk niet fijn, omdat de wedstrijd wordt onderbroken en moet worden stil gelegd. Toch bleek dat minder het geval te zijn, omdat het stiekem wel leuk was om naar te kijken.

Vrouwelijke streaker

De streaker waar het om gaat is Kinsey Wolanski, ook wel bekend als Kinsey Sue. Nadat zij het veld op kwam ontplofte haar Instagram. In een mum van tijd kreeg Kinsey ruim 2 miljoen (!) volgers erbij. Omdat Instagram dit niet helemaal aan kon hebben ze haar profiel geblokkeerd. Dit zal ook zijn omdat stunts zoals Kinsey heeft uitgehaald natuurlijk niet beloond moet worden.

Vitaly Uncensored

De tekst die Kinsey op haar badpak droeg was van het bedrijf van haar vriendje, Vitaly. Dit is een prive site waarin allerlei filmpjes worden geplaatst zonder dat er iets wordt vervaagd. Vitaly, die zelf al eerder als streaker over het veld holde, is verboden in elk stadion te komen. Toch was hij aanwezig om de stunt van zijn vriendin bij te wonen.

In de tijd dat zijn vriendinnetje het veld op kwam, zou de waarde van het bedrijf met zo’n 4 miljoen dollar stijgen. Je kunt dus wel zeggen dat het een enorme stunt is die bizar veel publiciteit heeft opgeleverd. Het is van hem al helemaal een slimme keuze geweest om zijn mooie vriendin te sturen, want dat was stiekem toch wel leuk om naar te kijken. Check hier de beelden van -volgens ons- de knapste streaker ooit: