Tom Cruise verkoopt zijn € 33 miljoen ranch in Colorado

Tom Cruise zal binnenkort zijn gigantische villa, gelegen in het gebergte van Colorado verlaten. De acteur die onder andere prijzen als de Golden Globe voor beste mannelijke acteur, Empire Award voor beste acteur en een MTV Movie Award wist binnen te slepen, gaat zijn collega John Travolta achterna en zet een van zijn miljoenenwoningen op de huizenmarkt. Hoewel er in Nederland heel wat aardige optrekjes te vinden zijn, moeten we bekennen dat de Amerikaanse sterren de kroon spannen.

Binnenkijken: Tom Cruise verkoopt zijn ranch voor €33 miljoen
Afbeelding Realtor

Wat doe je als je een van Hollywoods grootste sterren bent en beschikt over een gigantisch vermogen? Juist, dan schaf je een ranch aan van €33 miljoen euro. De nieuwe eigenaar zal zich gaan bevinden in een oase van rust, midden in de wildernis van Colorado. Geen pottenkijkers voor de toekomstige bewoner van de luxe ranch. De miljoenenwoning bied je genoeg privacy en beschikt over een stuk land van ruim 320 hectare. Hoe je zomers heerlijke wandelingen kunt gaan maken in de verfrissende buitenlucht, zou je ’s winters als een echte pro de off-pistes van de Alpen kunnen trotseren.

Een woning van 1000 vierkante meter met fitnessruimte

Hoe de buitenkant van de ranch je aandacht doet trekken, is de binnenkant van de woning net zo uniek. De luxe villa oogt als een gigantische berghut en is van binnen volledig op smaak gebracht. De sfeervolle miljoenenranch beschikt over meer dan 1000 vierkante meter en is voorzien van negen badkamers, zeven slaapkamers, een garage voor drie luxe bolides, twee karakteristieke open haarden en een grote fitnessruimte.

Binnenkijken- Tom Cruise verkoopt zijn ranch voor €33 miljoenBinnenkijken: Tom Cruise verkoopt zijn ranch voor €33 miljoen
Afbeelding Realtor

Wil Tom Cruise vrienden of familie laten slapen? Dan kunnen zij hier optimaal relaxen in het gastenverblijf, dat beschikt over nog eens drie ruime slaapkamers. Waarom de Mission Impossible acteur zijn ranch te koop heeft gezet kunnen wij niet zo goed begrijpen. Wie wil er nou niet in een prachtige groene omgeving genieten van een adembenemend uitzicht, in een luxueuze ranch van €33 miljoen euro?

Binnenkijken: Tom Cruise verkoopt zijn ranch voor €33 miljoen
Afbeelding Realtor
woning Colorado
Afbeelding Realtor
woning Colorado
Afbeelding Realtor