Tom Cruise heeft een nieuwe vriendin

De 58-jarige Tom Cruise is nog steeds een vrouwenmagneet. Niet gek, want de man ziet er niet slecht uit voor de leeftijd die hij al heeft bereikt. Veel vrouwen beelden zichzelf in aan de zijde van deze superheld. Maar helaas mogen de vrouwen weer stoppen met proberen: Tom Cruise blijkt een nieuwe vriendin te hebben.

Ze kennen elkaar door de opnames van Mission Impossible, de nieuwe film die binnenkort op het witte doek te zien zal zijn. Een bron, iemand die op de set werkt van de film, geeft aan dat ze al helemaal aan elkaar gekleefd zijn: “Ze zijn niet meer uit elkaar te krijgen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Cruise (@tomcruise)

Tom Cruise en Hayley Atwell

De grote vraag is natuurlijk: met wie is Tom Cruise aan het daten? Nou, volgens bronnen zou hij wel erg close zijn met Hayley Atwell. De 38-jarige actrice speelt óók mee in de nieuwe film en ze zijn op de set als in het privéleven erg close geworden. En natuurlijk is het door de maatregelen nu nog beter zichtbaar: “Alle moeilijkheden die bij de maatregelen horen, heeft ze nog dichter bij elkaar gebracht en ze zijn niet meer uit elkaar te krijgen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hayley Atwell (@wellhayley)

Wij zijn natuurlijk blij voor Tom. Natuurlijk schelen de twee veel en komt het niet eens in de buurt van het perfecte leeftijdsverschil, maar dat weerhoudt ze niet om bij elkaar te blijven. Of Atwell zit te wachten op het opvoeden van een kind en er gelijk een aantal bij krijgen, weten we natuurlijk niet. Maar wanneer ze in een relatie blijft met Tom, is de kans groot dat ze de zorg op zich draagt. Cruise heeft namelijk al een aantal kids: de 27-jarige Isabella en 25-jarige Connor uit zijn huwelijk met Nicole Kidman en de 14-jarige Suri uit zijn huwelijk met Katie Holmes.

Wanneer we officieel te horen krijgen dat ze een stel zijn, weten we natuurlijk niet. Maar we kunnen niet wachten totdat we de eerste selfies van Tom Cruise en Hayley Atwell te zien krijgen. Zie hieronder een aantal foto’s van de knappe Hayley Atwell:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)