Zo versier je een dame in de kroeg of club

De weg naar succesvol een vrouw versieren is eenvoudiger dan je zou denken. Het gaat er namelijk om dat je weet wat je niet moet doen. Je weet ongetwijfeld dat je in een trainingspak niet die dame in een mantelpakje gaat versieren. Simpel toch? Volg onderstaande adviezen op en het volgende weekend ben jij degene die met de mooiste vrouw naar huis gaat.

 

De juiste mindset

Als je met de instelling een kroeg, café of bar binnenloopt om een vrouw te versieren, dan kun je ervan uit gaan dat het je niet gaat lukken. Bij de eerste de beste tegenslag ben je wellicht direct uit het veld geslagen en dus moet je het anders aanpakken. Leer jezelf aan dat het ontmoeten van nieuwe mensen het doel is. Op die manier haal je de druk bij jezelf weg en loop je niet heel de avond rond met het idee te moeten scoren.

Zorg er dus voor dat je het naar je zin hebt. Dat zou je primaire instelling moeten zijn. Heb jij het naar je zin, dan merkt de vrouw die je aanspreekt dat direct en dat maakt je ook gelijk eens stuk aantrekkelijker.

Haar aanspreken

Natuurlijk kun je haar alleen versieren als je haar aanspreekt, maar doe dit dan wel op de juiste manier. De meeste mannen in de club of kroeg staan juist vaak als dorstige hyena’s de aanwezige vrouwen aan te staren zonder ooit iets te doen. Zorg ervoor dat jij dat niet bent en stap gewoon op de vrouw of die je op het oog hebt. Er is altijd wel iets te zeggen. Als je daarnaast ook haar vriendinnen begroet ziet ze gelijk dat je social skills in orde zijn en heb jij de eerste punten al binnen.

flirten met oogcontact maken hoe

Zo begin je het gesprek

Terwijl de meeste mannen al hoofdpijn krijgen van de vraag wat een goede openingszin is, is de waarheid dat je het juist heel simpel kan houden. Een simpel ‘hey, hoe heet je’ is vaak al voldoende om een gesprek te starten. Wil je toch uitblinken, zorg er dan voor dat de manier waarop je haar aanspreekt kort en eenvoudig is. Een vrouw verwacht echt niet dat je een volleerd cabaretier bent en op een lange openingszin waar ze over na moet denken zit ze ook niet te wachten.

Praten is flirten

Hoe goed je ook kan praten en hoe makkelijk het ook voor je kan zijn om een gesprek aan te knopen, uiteindelijk gaat het om de inhoud. Versieren is namelijk niks meer dan je zelf verkopen. Zie het als een sollicitatiegesprek. Ga je dan over van alles en nog wat praten zonder je doelstelling duidelijk te maken? Het is te hopen van niet. Uiteindelijk wil je dat ze je leuk gaat vinden en dat gaat nou eenmaal niet als de gespreksonderwerpen oppervlakkig blijven.

Verlegen zijn is geen ramp

Ben je echt super verlegen, dan kan dat een forse belemmering zijn om haar echt te leren kennen. Het punt is dat je verlegenheid waarschijnlijk voort komt uit het idee dat je niet weet hoe ze zal reageren. Het goede nieuws is echter dat bijna elke vrouw zich aan het begin van een gesprek terughoudend op zal stellen. Zij wil weten welk vlees ze in de kuip heeft, dus zijn de eerste drie minuten het belangrijkste. Jij zult in die drie minuten dus het meeste aan het woord zijn en als je dat beseft, dan heb je automatisch al de controle over het gesprek. Onthoud in ieder geval dat een afwijzing geen ramp is, zij mist in ieder geval de kans om een leuke vent te ontmoeten. Jammer voor haar dus, jij kunt gewoon je aandacht dan gaan richten op een ander.