Wat zijn de echte afknappers?

Niemand wilt een blauwtje lopen bij de vrouwen. Zolang jij goed je best doet en deze punten vermijdt, dan ontkom je aan de grootste afknappers.

 

1. Onverzorgd uiterlijk

Uiterlijk is voor vrouwen wel degelijk belangrijk. Als je denkt dat het niet uit maakt, houd je jezelf toch wel voor de gek. Zolang je op z’n minst je best doet, dan komt het wel goed. Van hoe fit jij bent tot je haar; vrouwen zien echt wel of jij moeite erin stopt.

2. Fout zittende kleding

Don’t be that guy.. die één keer per jaar kleren gaat kopen. Al helemaal als het een aantal goedkope T-shirts en overhemden zijn. Investeren in mooie kleding is minstens zo belangrijk als iets anders. Zolang je de juiste maat maar draagt, dan is het vaak al goed. Een verkeerde kledingmaat kan namelijk heel jouw look killen. Oversized kan soms leuk zitten, maar koop niet op de groei. Dat gaat altijd fout.

3. Stinken

Misschien zou deze wel op de eerste plek geplaatst moeten worden, maar hygiëne is enorm belangrijk. Wanneer je op een vrouw afstapt en ze ruikt een slechte geur dan loopt ze niet weg, ze rent weg. Een lekker luchtje kan nooit kwaad, maar vooral de verzorging van je lichaam is van groot belang. Voorkom die zweetgeur.

afknapper stinken

4. Vrouwelijke stem

Vrouwen voelen zich van nature aangetrokken tot mannen met een mannelijke stem. Dit mag dan vooral diep, luid en een beetje krakend zijn. Een piep stemmetje is niet heel aantrekkelijk als je een vent van 1.90 meter bent. Hier kan je eigenlijk vrij weinig aan doen, maar het is en blijft een afknapper.

5. Te snel praten

Niet alleen is het belangrijk om ook de dames aan het woord te laten, maar ook te letten op de manier waarop je praat. Let op je snelheid en ratel niet alleen maar door, want te snel en veel praten valt ook onder een van de grootste afknappers. Ben kalm, spontaan en zelfverzekerd in je communicatie.

6. Oogcontact

Oogcontact is ontzettend belangrijk. Als je met een vrouw praat, kijk haar dan alsjeblieft in de ogen aan. Zo geef je aan dat je aandacht aan haar en krijgt zij het gevoel dat je écht luistert. Hierdoor zal zij zich begrepen voelen, iets wat heel belangrijk is.

7. Je raakt haar niet aan

Een vrouw kan natuurlijk niet in de ‘mood’ raken als je haar met geen vinger aanraakt. Een beetje contact mag echt wel als je merkt dat er een klik is. Bouw dit natuurlijk wel op. Een vrouw versieren gaat samen met een vrouw opwinden. Dat versterkt het succes.

8. Telefoonnummer regelen via iemand anders

Probeer direct te zijn en niet een maat van je om haar nummer te vragen. Vrouwen vinden het een stuk aantrekkelijker wanneer een man initiatief toont. Doe dat dan ook. Wees direct en subtiel tegelijk.

9. Een man zonder ambitie

Dit punt is vooral belangrijk voor de lange termijn. Een vrouw is gek op een man met ambities. Wanneer ze ontdekken dat jij een lui persoon bent zonder toekomstbeeld, dan zal ze zich nooit van haar leven met jou willen settelen.

10. Onzekerheid

Oké, dit betekent niet dat jij er als een arrogante kwal bij moet gaan lopen. Maar een vrouw merkt het wel degelijk als jij enorm onzeker bent. Straal dus zelfverzekerdheid uit, vooral in je houding en manier van praten. Blaas haar omver en ze zal je niet zomaar vergeten.

Ook hebben we voor je een aantal tips om een vrouw te versieren die veel knapper is dan jij. Nu moet het helemaal goed komen!