Hoe kan je beter in bed worden?

Vaak is het spontaan en op zich is daar niets mis mee, als je van elkaar weet wat je wil. Maar juist dat is niet altijd het geval. Een paar slimme tips helpen je in ieder geval om beter in bed te worden en tegelijkertijd krijg je daardoor ook een veel betere relatie. Succes!

1. Voeding voor een hoger libido

Volgens een oud gezegde gaat de liefde van de man door de maag en daar zit een kern van waarheid is! Bepaalde voedselsoorten kunnen de stemming verhogen.

Lijnzaad bevat bijvoorbeeld tal van antioxidanten. Die pakken niet alleen de vrije radicalen in ons lichaam aan, maar verbeteren ook de bloedtoevoer naar de verschillende lichaamsdelen. Je voelt het al aan: dat geldt dus ook voor je jongeheer. Ook spinazie is het overwegen waard. Het gaat de ontstekingen tegen doordat spinazie juist veel magnesium bevat. Van die stof is bekend dat het de erectie bevordert. Een ander mineraal met magische eigenschappen voor de slaapkamer is zink. Heb je geen problemen met het consumeren van een flinke hoeveelheid oesters, ga dan gerust je gang. Dus heb jij last van een laag libido, let dan op je voeding.

2. Quality time

Natuurlijk hebben we niks tegen een vluggertje, maar het leidt zelden tot een echt goede beurt. De volgende keer moet je het dus net even anders aanpakken. Door voor je begint aan de voorgenomen vrijpartij de juiste mate van aandacht aan je partner te besteden, zal je merken dat zoiets niet zonder gevolgen blijft. Dat hoeft echt niet zo heel uitgebreid te zijn, het gaat er namelijk om dat je door het geven van aandacht laat weten dat je haar graag wil. Noem het een vorm van emotioneel voorspel, het resultaat liegt er niet om.

Wil jij hier een meester in worden? Check dan hoe je een vrouw wild maakt met voorspel.

3. De magie van communicatie

Je zal er niet snel bij stil staan, maar praten over dit onderwerp kan een prima aanloop zijn naar een meer dan interessante nacht. Misschien doe je dat liever niet en ga je liever over tot actie, maar geloof ons, een goed gesprek doet wonderen. Het is een verbale vorm van aandacht geven, waarbij je eigenlijk voor jezelf een win-win situatie realiseert.

beter in bed worden

Je laat haar niet alleen weten dat je oprecht interesse hebt in wat zij nou eigenlijk echt fijn vindt, je zorgt er ook voor dat je weet wat je beter niet kan doen. Zo’n gesprek is dus niet alleen informatief, maar kan jullie juist in een optimale stemming brengen.

4. Gebruik je fantasie

Ben je al langer samen, dan is de kans dat sleur in de relatie sluipt groot. Vrijen wordt dan snel een verplicht nummer en niet zelden kan zoiets tot de nodige spanningen of irritaties leiden. Hoe je dat kan voorkomen is simpel. Hoelang je ook al bij elkaar bent, je hebt ongetwijfeld nog steeds voldoende fantasieën die je kunnen helpen om net iets meer opgewonden te raken. Dat wil niet zeggen dat de vrijpartij bedoeld is om bepaalde fantasieën om te zetten in werkelijkheid, maar het helpt wel om ‘in the mood’ te komen. Grote kans dat het dan pas echt interessant wordt.

5. Zorg ervoor dat je fit bent

Je hebt niet alleen een prima conditie nodig om beter in bed te worden – je wil immers niet na twee minuten al klaar zijn – je zal ook een beetje soepel moeten zijn. Tijdens een beetje interessante vrijpartij gebruik je waarschijnlijk meer spiergroepen dan tijdens een flinke workout. Met andere woorden, een kleine warming-up doet wonderen. Ben je het type wat liever lui dan moe is, maar wel wil profiteren van een net iets beter conditie, probeer dan wat yoga-oefeningen voor je de slaapkamer met tal van verwachtingen betreedt.

Als je nog een stapje verder wil gaan om beter in bed te worden, dan dien je ook te weten wat een vrouw niet lekker vindt. Deze standjes vinden vrouwen niet fijn.