Met deze kleding tips lijken kleine mannen een stuk groter

Als je klein bent dan zijn er een aantal dingen die je absoluut niet moet doen. Door bepaalde kledingstukken of combinaties kan het lijken alsof jij nog kleiner bent. Hieronder zie je waarop je moet letten.

 

1. Slechte lichaamshouding

Dit is voor iedereen belangrijk, maar vooral bij kleine mannen een groot probleem: een slechte lichaamshouding. Als je klein bent dan zorg dit er namelijk voor dat je nog wat extra centimeters inlevert. Stap dus met een stevige lichaamshouding naar buiten. We schreven al eens uitgebreid over wat een goede lichaamshouding kan doen voor je zelfvertrouwen. Kort samengevat: houd je handen uit je zakken, maak oogcontact, sta rechtop met je schouders naar achteren, geef een stevige hand, lach en verzorg jezelf goed.

2. Veel contrast in je outfits

Veel contrast in je outfits is ook niet zo handig. Wat bedoelen we daarmee? Een wit shirt op een zwarte broek bijvoorbeeld. Door dezelfde kleuren te dragen, zie je er veel strakker uit en dat kan helpen om wat langer te lijken. Ga bijvoorbeeld voor een zwart T-shirt op een zwarte jeans of pantalon. Om toch contract te hebben in deze outfit, kan je gaan voor basic witte sneakers.

T-shirt zwart

T-shirt

Zwart €50 Shop nu
pantalon mannen hoelang broek pak

Broek

Zwart €79,50 (aanbieding) Shop nu

3. Kleren dragen die niet passen

Als je kleren draagt die te groot zijn dan ziet dat er extra slecht uit. Je verzuipt dan in je shirt en dat ziet er nogal bespottelijk uit. Als het te klein is, dan is dat ook heel fout. Het valt dan extra op wat voor kleine kledingstukken je draagt. Zorg dus dat het allemaal lekker strak uitziet en dan zie je er als kleine man extra goed uit. Ontdek onze tips voor een goede kledingstijl.

Zie hieronder een video waarin de tips in beeld gebracht worden: