The Tinder Swindler: schuldig of onschuldig?

Deze maand verscheen The Tinder Swindler op Netflix. We hebben allemaal met open mond naar de documentaire gekeken. We leerden Simon Leviev kennen en zijn volledig web van leugens. Hoe hij vrouwen ontmoette via dating apps en ervoor zorgde dat hij ze honderdduizenden ponden afhandig maakte.

Ondertussen zitten deze dames vreselijk in de schulden waar ze maar moeilijk vanaf kunnen komen. Daarom hebben ze alle kijkers van de documentaire om hulp gevraagd. Ze hebben een crowdfunding opgericht om de slachtoffers van The Tinder Swindler te helpen uit deze financiële crisis. Na een kleine twee weken staat de teller op meer dan 145 duizend pond.

Niemand snapt hoe Simon al die jaren weg heeft kunnen komen met de strafbare feiten die hij heeft gepleegd. Maar is hij wel schuldig?

tinder-swindler-onschuldig-manager

Manager claimt dat Simon onschuldig is

De manager van Simon is er heilig van overtuigd dat hij onschuldig is en daar zou ze zelfs bewijs voor hebben. Gina Rodriguez is de manager van Simon en zij zegt dat het hele verhaal nog niet vertelt is. Ze heeft bewijs waarmee ze zijn onschuld zou kunnen bewijzen.

He looks forward to clearing his name and sharing his side“, vertelt ze aan Ladbible.

Leuk feitje: ze is pas sinds een aantal dagen de manager van Simon. Ze zag op 13 februari de documentaire en daar had ze veel vragen bij. Ze had het idee dat niet alles werd vertelt en daarom besloot ze een samenwerking met hem aan te gaan op 14 februari. Voornamelijk is ze nu benieuwd naar het verhaal van Simon.

Waar ze nu mee bezig zijn? Simon heeft nu een redelijk naam over de hele wereld, of hij daar blij mee moet zijn is nog maar de vraag. Maar hij is ondertussen bezig om van zijn naam een nog grotere naam te maken in Hollywood. Hij is namelijk van plan om op het witte doek te verschijnen.

Benieuwd naar de vrouw die ondanks dit alles nog steeds aan zij zijde blijft staan? Zijn nieuwe vriendin is Kate Konlin.