The Tinder Swindler is een hit op Netflix

In de nieuwe documentaire op Netflix komen drie verschillende vrouwen aan het woord, waaronder de Nederlandse Ayleen Charlotte. Zij werd opgelicht door Simon Leviev. Hij deed zich voor als miljardair, maar was dit klaarblijkelijk niet. De nep miljardair zou in totaal zo’n tien miljoen dollar hebben afgenomen van verschillende slachtoffers. Toch is dat niet het meest schokkende dat we te zien krijgen in de documentaire. Ondertussen heeft hij zelfs alweer een nieuwe vrouw aan zijn zijde: Kate Konlin. Hoe dan?

 

Simon Leviev was na vijf maanden op vrije voeten

Aan het eind van 2019 werd er een eind gemaakt aan de criminele praktijken van Simon Leviev. In Griekenland werd hij opgepakt, omdat hij een vals paspoort bij zich had. In mei 2020 kwam hij alweer vrij, vijf maanden nadat hij opgepakt werd. Hij zette een website op om mensen van ‘zakelijk advies’ te voorzien. Wederom deed hij zich op deze website wederom voor als een miljardair, net zoals hij zich nog steeds als miljardair voordoet op Instagram. Hij pronkt met alles dat zijn ‘luxe leventje’ te bieden heeft. Inmiddels in de website voor ‘zakelijk advies’ offline gehaald.

Als we de documentaire mogen geloven, is Leviev weer actief op Tinder. Echter meldt Tinder dat het onmogelijk is dat hij weer een account heeft. Hij zou volgens het bedrijf verwijderd zijn van de app. “We hebben intern onderzoek gedaan en kunnen bevestigen dat Simon Leviev niet langer actief is op Tinder onder een van zijn bekende aliassen.” Dit meldt het bedrijf in een statement. Een account op Tinder lijkt ook niet langer nodig, hij heeft namelijk al een vrouw aan zijn zijde: Kate Konlin.

 

Kate Konlin is de nieuwe vriendin van The Tinder Swindler

Kate Konlin is de Israëlische vriendin van Simon Leviev. Volgens Kate heeft hij al zijn criminele praktijken opgebiecht tijdens hun eerste date. Ze vertelt ook dat Simon een eerlijk zakenman geworden is en dat hij hier bewijs van heeft kunnen laten zien. Laten we voor Kate hopen dat dit ook daadwerkelijk zo is. Kate Konlin is werkzaam als model, en is getekend bij IMG Models en Metropolitan Models. Ze stond nog op de cover van Harper’s Bazaar Hong Kong én ze stond in Vogue. Een succesvolle carrière, dat blijkt maar weer.

Natuurlijk kunnen wij niets anders doen dan laten zien hoe de dame in kwestie er nou eigenlijk uitziet. We moeten er toch bij vertellen dat Simon Leviev wel weer een knappe dame aan zijn zijde heeft. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van een aantal foto’s van het Instagram-account van het Israëlische model. Bekijk ze hieronder:

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate KONLIN (@kate_konlin)

Op de bovenstaande foto staat zelfs een schilderij met de beruchte Simon Leviev.