Nu kijken we echt niet meer op van een knappe vrouw in legeruniform, die zien we namelijk wel vaker. Maar in het geval van Stacey Jane hebben we het wel over een zeer aantrekkelijke vrouw. De 29-jarige in het Friese Leeuwarden woonachtige korporaal weet in ieder geval hoe ze moet opvallen, en dat heeft niets te maken met haar uniform.

Stacey Jane is een opkomend influencer

Mocht het legeruniform het enige zien wat je ziet, kijk dan nog ever verder. De dame heeft talloze tatoeages die haar absoluut goed staan. Het geeft haar een onmiskenbaar sexy en sterke uitstraling. Een echte powerchick dus. Die lichaamsversiering zal ongetwijfeld de reden zijn dat haar populariteit op social media is toegenomen. Dit zal ongetwijfeld nog toenemen, maar Stacey zelf is er niet zo mee bezig. Voor haar is niet het aantal volgers bepalend. Ze vindt het gewoon leuk om te laten zien waar ze mee bezig is.

Een van haar passies is namelijk fitness. Dat doet ze uiteraard beroepshalve, maar ook in haar vrije tijd. Zo is ze vier keer per week te vinden in de sportschool waarbij ze vooral veel plezier beleeft aan de krachttrainingen en cardio. Waarschijnlijk is dat de reden dat zelfs het uniform wat ze draagt haar een sexy uitstraling geeft. Haar glimlach verraadt dat ze duidelijk op haar plek is binnen Defensie. Daar werkt ze al sinds 2011 en aan haar Instagram-foto’s te zien reist ze veel, onder andere naar Zanzibar.

Haar tattoos zijn uiterlijk niet over het hoofd te zien. Bijna heel haar lichaam is voorzien van kleine kunstwerkjes en dat is niet zo heel gek. Als klein meisje was ze al gek op dergelijke lichaamsversiering. Van een verslaving wil ze echter niet spreken, ze vindt het gewoon mooi. Zelf stelt ze dat best twee tot drie jaar voorbij kan laten gaan zonder een stap in de tatooshop te zetten. Toch sluit ze niet uit dat er nog meer bijkomen. ‘Als ik er een zie die ik mooi vindt, dan laat ik die gewoon zetten.’

Zie hieronder een aantal Instagram-foto’s:

Bron: Gewoonvoorhem