Slachtoffers van de Tinder Swindler zitten diep in de schulden

Simon Leviev, oftewel de Tinder Swindler, heeft redelijk wat slachtoffers gemaakt door zijn oplichtingspraktijken. De dames kwamen uiteindelijk met veel uiteenlopende schulden te zitten waar ze maar moeilijk van af kunnen komen. Nu er wat meer duidelijkheid is in de situatie en de situatie over de hele wereld nu bekend is, besloten ze een GoFundMe-actie op te starten. Dit om de schulden die ze gemaakt hebben door Simon Leviev af te kunnen betalen en uiteindelijk schuldenvrij door het leven te kunnen gaan.

 

Hoeveel geld hebben ze al opgehaald?

Er zijn drie slachtoffers die deelnemen aan de actie en die deze actie ook hebben opgericht. De Nederlandse Ayleen Charlotte richtte de actie op samen met Cecilie Fjellhøy en Pernilla Sjohølm. Zij willen henzelf en de andere slachtoffers van de Tinder Swindler helpen om hun schulden af te lossen.

De dames hebben lang getwijfeld over het opzetten van de actie. Maar ze hebben er na het opzetten absoluut geen spijt van gehad. Ze krijgen namelijk van iedereen overweldigende reacties. Ze krijgen ontzettend veel medeleven van iedereen en zijn daar ontzettend blij mee. Ze hadden wel verwacht dat ze het zouden krijgen, maar niet in de mate waarin dat nu gebeurt.

Ook wordt er in een stroomversnelling geld opgehaald voor de dames. Dit hadden zij natuurlijk ook niet zien aankomen. Ze willen omgerekend zo’n 712 duizend euro ophalen voor de schulden van de slachtoffers. Ondertussen staat de teller al op bijna 140 duizend euro met al bijna 6000 mensen die hebben gedoneerd. De hoogste donatie staat op dit moment op 2500 euro, mensen leven dus echt mee met de slachtoffers.

Laten we hopen dat het bedrag snel bij elkaar wordt verzameld zodat deze dames weer schuldenvrij door het leven kunnen gaan en de geldzorgen in ieder geval voorbij zijn.

 

Je zult denken dat Tinder Swindler Simon Leviev nooit meer iemand aan de haak slaat, maar niets is minder waar. Dit is zijn huidige vriendin Kate Konlin.