Huis in Monster staat na renovatie weer op Funda

Het Instagram-account Funda Makeovers houdt bij welke huizen er na een flinke opknapbeurt nog een keer op Funda worden geplaatst. En daar zitten nogal eens wat pareltjes tussen. Dit huis in het centrum van Monster ging er aanzienlijk op vooruit na een indrukwekkende renovatie. Het was een ware bouwval – vooral de badkamer – maar nu ziet het er heel goed uit.

Op de before en after foto’s in de post van Funda Makeovers is het verschil goed te zien:

Het huis aan de Herenstraat heeft 129 meter van woonoppervlak en telt maar liefst drie slaapkamers. Niet alleen de binnenkant kreeg een make-over, maar ook de buitenkant ging van grauwe bakstenen naar stralend wit. Van binnen heeft het huis nu een moderne uitstraling met zowel lichte als donkere kleuren. In de gedeeltelijk betegelde achtertuin staat een berging van 28 vierkante meter, meer dan genoeg ruimte om je tuinset ’s winters kwijt te kunnen.

Beneden vind je een moderne keuken en die uitkijkt op de achtertuin, voorzien van vaatwasser, combi-oven en een gecombineerde koel- en ijskast. Het kookeiland heeft een inductiekookplaat en ingebouwde afzuiging, dus wie van kokkerellen houdt, kan zich hier helemaal uitleven. Verder heeft de begane grond een ruime woonkamer, een tussenkamer die je kunt gebruiken als eetkamer, en een toilet.

keuken-makeover-huis-funda

Wie de enigszins steile trap oploopt, vindt op de eerste verdieping de eerste twee slaapkamers. Eén daarvan heeft een eigen balkon, maar ook de andere kamer krijgt met een groot raam meer dan genoeg licht binnen. De badkamer, die de grootste transformatie lijkt te hebben gehad, ziet nu modern en luxe uit. De ruimte heeft een dubbele wastafel, inloopdouche en een toilet.

De tweede verdieping bestaat in zijn geheel uit slaapkamer nummer drie en heeft een open nok en een constructie van houten balken.

Wat is de vraagprijs op Funda?

In eerste instantie betaalde je voor het huis aan de Herenstraat in Monster €329.500, maar na de grondige renovatie is de prijs omhoog geschoten naar €549.500 op Funda. Het voordeel is natuurlijk wel dat je niets meer hoeft te verbouwen, dus dat geld houd je in je zak.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis in Monster (Funda):

voorzijde-funda-huis-monster-makeoverwoonkamer-funda-monster-renovatiefunda-indrukwekkende-renovatie-huisslaapkamer-funda-bouwval-monsterachtertuin-funda-monster

Nog meer make-overs bekijken? Ook dit huis in Noorden kreeg een prachtige opknapbeurt voordat het opnieuw op Funda werd gezet.