Woning in Someren krijgt waanzinnige verbouwing

De woning die is gerenoveerd staat in het Brabantse Someren. Het huis is een fors uitgebouwde vrijstaande woning gelegen aan een rustige woonstraat in Someren-Eind. Het huis is instap klaar gemaakt, dus je kan er zo in.

 

De woning is een vrijstaande woning die uitgebouwd is van 106 vierkante meter naar 150 vierkante meter. Dat betekend ook dat de vraagprijs is gestegen. De vraagprijs was eerst 339.000 euro en is met de verbouwing op een prijs van 479.000 euro uitgekomen. Hoewel de status al ‘verkocht’ luidt, is de make-over het kijken meer dan waard.

Zie het Instagram-bericht hieronder voor een paar before en after foto’s:

Wat heeft de te koop staande woning op Funda te bieden?

Van de nieuwe vierkante meters is aardig goed gebruik gemaakt. De gehele begane grondvloer heeft een pvc visgraat parketvloer met vloerverwarming. Alles is recentelijk strak gestuct en het geheel heeft een strak en moderne uitstraling. Er is veel lichtinval in de gerenoveerde woning door de grote raampartijen. Er is een open keuken met keukeninrichting in een wandopstelling en een schiereiland met barfunctie. Door de uitbouw aan de achterzijde is er een grote eetkamer met zicht op de tuin en een extra speelkamer of kantoorruimte aan de zijkant van het huis. Wat in een modern huis natuurlijk niet te missen is, zijn openslaande deuren naar de achtertuin.

Het huis heeft twee woonlagen. De eerste woonlaag heeft toegang tot drie slaapkamers en één badkamer. De net gerenoveerde badkamer heeft een ligbad, doucheruimte, staand toilet, wastafel en inbouwkast. De slaapkamers hebben ieder inbouwkasten. Via vlizotrap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping. Daar zijn de bergruimte en CV te vinden.

Positieve reacties op Instagram

De reactie op het Instagram-account Fundamakeovers zijn razend enthousiast. Er wordt vooral gereageerd over de prijsstijging die iedereen vindt meevallen. Zo lezen we: “Mooi gedaan en voelt bijna als een koopje in de huidige markt” en “Scheelt niets in m2 prijs”.

Zie hieronder meer foto’s van het eindresultaat (Funda):

woning verbouwing someren

luxe woonkamer modern en industrieel funda Someren

woning Noord Brabant Someren