De mooiste vrouw van Nederland 2022

Niet alleen stal ze de show in de nieuwe Netflix-serie Dirty Lines, waar ze de rol van Anouk op zich nam, ook sleepte ze een opvallende prijs binnen Zo werd de 28-jarige Abbey Hoes uit Rotterdam door FHM verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland 2022. Terecht, in onze ogen.

Vroeger vond Abbey Hoes deze ranglijst met de mooiste vrouwen van Nederland een ‘enorme vleeskeuring’, maar daar is verandering in gekomen. Dit jaar stond de verkiezing in het teken van empowerment en Abbey voelt zich vereerd: ‘’Ik vind het een enorme eer dat ik tussen zulke mooie, maar vooral leuke vrouwen mag staan.’’ 

Helaas was er voor Abbey ook een keerzijde aan het winnen van deze prijs. Ze heeft veel haatberichten gekregen nadat ze werd verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. Mensen hadden kritiek op haar uiterlijk en gaven hun ongewenste mening. Gelukkig ligt Abbey er naar eigen zeggen niet wakker van, maar ze vindt het wel kwetsend: “Leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht: Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet”, aldus Abbey Hoes.

Abbey Hoes op Instagram

Zo nu en dan wordt onze Instagram-feed verrijkt met een prachtige video of foto van Abbey. Iedere keer is het weer genieten geblazen wanneer ze zo spontaan en gezellig staat afgebeeld. Dat is dit keer niet anders.

Abbey Hoes plaatste een video waarin te zien is dat ze haar nieuwe setjes van Marie Jo Lingerie aan het passen is. Dit doet ze – geheel in haar eigen stijl – met vrolijke dansjes en een leuke lach op haar gezicht. Zo kennen we haar weer. Zie de desbetreffende Instagram-video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)