Wie is Amanda Holden?

Amanda Holden is een Britse actrice, mediapersoonlijkheid en zangeres – haar debuutalbum kwam in 2020 uit – maar de meeste mensen kennen haar waarschijnlijk van Britain’s Got Talent. Het goedlachse jurylid mag al sinds 2007 bepalen wie er wel en geen talent heeft. Je kunt je waarschijnlijk bijna niet voorstellen dat Holden al vijftig is, maar ze mag komende week toch echt haar 51e verjaardag vieren. De blondine ziet er nog echt heel goed uit voor haar leeftijd en dat is ook te zien aan haar nieuwste Instagram post.

 

Sinds 2019 is Amanda in Engeland elke weekdag ’s ochtends te horen op de zender Heart UK. Op haar Instagram vinden we dan ook vooral grappige foto’s en filmpjes van Britain’s Got Talent en Heart UK Breakfast, want Holden neemt zichzelf niet zo serieus.

Valentijnsrode lingerie

Dat Amanda Holden niet al te verlegen is op Instagram wisten wel al wel. Ze showt vaak genoeg haar nog strakke lichaam in een bikini (of minder). Voor deze Valentijnsdag draagt ze wel iets heel gewaagds.

In de post poseert Amanda met een roos in handen in een felrood matchend lingeriesetje. De outfit gaat gepaard met een zwoele blik. In een foto als deze zou je haar zo tien tot twintig jaar jonger schatten en op dat platte buikje zal menig vrouw jaloers zijn.

Het onderschrift leest: “Iedereen klaar voor valentijn?”. Ook tagt ze de Britse webshop JD Williams, waarvoor de foto is gemaakt.