Amanda Holden bewijst dat leeftijd maar een getal is

Ben je een beetje fan van talentenjachten, dan zal je Amanda Holden heus weleens voorbij hebben zien komen. Deze prachtige 50-jarige blondine is namelijk jurylid van een van de bekendste talentenjachten op de Engelse televisie: Britain’s Got Talent. Wanneer ze aan de jurytafel zit, dan trekt ze – naast de veel te witte tanden van Simon Cowell – al veertien jaar lang de aandacht. Maar ook op Instagram is deze knappe vrouw een prachtige verschijning.

Sommige vrouwen zijn net als wijn. En nee, we bedoelen niet dat je er plezier én koppijn van krijgt. We doelen op het feit dat sommige vrouwen beter worden naarmate ze ouder worden. Zo ook Amanda Holden. Voor haar leeftijd ziet ze er nog onwerkelijk fit uit en dit deelt ze graag met haar 1.7 miljoen volgers op Instagram.

Onlangs plaatste ze een zomerse foto waarop ze ready is om een duik te nemen in het water. Met een felroze bikini en een zwoele blik maakte ze een selfie die al meer dan honderdduizend likes binnen wist te slepen. Zie de desbetreffende Instagram-foto hieronder:

Zie hieronder meer foto’s die bewijzen waarom deze knappe vrouw zo veel volgers heeft op Instagram: