Het Lebéma Open toernooi

In het ATP-toernooi speelde Tim tegen de nummers veertien, negen en één van de wereld. Van Rijthoven werd zelf toegelaten tot het toernooi door het winnen van een wildcard. Nu heeft Tim zijn plek in de top 100 beste tennisspelers verzekerd. Netjes!

Naast natuurlijk deze enorme eer kun je ook een gigantisch bedrag op dit Lebéma Open toernooi winnen. Dit bedrag heeft hij in zijn zakken gestoken en hij spendeert het goed. Tim Van Rijthoven heeft namelijk een tijd terug een nieuwe dikke wagen gekocht, en onlangs heeft zijn vriendin ook een foto geplaatst over de koop van hun nieuwe huis. Een hele prestatie op hun leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maartje Basten (@maartjebasten)

Het nieuwe huis van Tim Van Rijthoven en zijn vriendin

Tim heeft samen met zijn vriendin, Maartje Basten, onlangs een nieuw huis gekocht in Amsterdam. Het huis staat op een prachtige locatie in de Weesperbuurt in Amsterdam. Het is een rustige en enorme groene omgeving. Het rijtjeshuis bestaat uit drie verdiepingen, waarvan zij er zelf één bemachtigd hebben.

Hun appartement beschikt over een woonkamer met balkon, keuken, drie slaapkamers, luxe badkamer, twee toiletten en een dakterras. Het huis heeft niet lang te koop gestaan, minder dan twee maanden. Renovaties of dergelijke zijn ook zeker niet nodig, het huis is namelijk volledig gerenoveerd in 2022. Je kunt wel zeggen dat dit het ideale huis is voor het beginnen van een nieuw hoofdstuk. Op Funda stond een vraagprijs van 850.000 euro. Je kan dus wel stellen dat dit ook een zeer glansrijke prestatie is om op je 25e een dergelijke woning te kunnen kopen. Zie hieronder een aantal foto’s:

huis tim van rijthoven amsterdam

funda woning amsterdam te koop