Wie is Merrith van den Bosch?

Merrith van den Bosch is van alle markten thuis. Zo was ze werkzaam als social media-manager voor het Amsterdamse horecabedrijf The Entourage Group, maar tegenwoordig lijkt ze een carrierèswitch gemaakt te hebben. In haar bio op Instagram valt te lezen dat ze een interieurontwerpster is, en daarnaast bezit ze ook een eigen studio genaamd MV Interior Design. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam en valt met meer dan 7.000 volgers op Instagram nu al een succes te noemen. Dus ben je nog op zoek naar iemand die je interieur een grote upgrade gaat geven? Dan ben je bij Merrith aan het juiste adres.

Verder is ze actief als model, zoals is te zien op haar Instagram-profiel. Meer dan 40.000 volgers genieten daar mee van haar fijne leven gevuld met reisjes naar allerlei tropische oorden en nog veel meer bijzonders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pasgeboren kind? Haar laatste posts staan in het teken van dit prille geluk. Tot slot was Merrith samen met haar zus actief als sieraadontwerper onder de naam Merque. Het mag dus duidelijk zijn: Merrith is een echte ondernemer.

Behoort al jarenlang tot de mooiste vrouwen van Nederland

Merrith is ook al jarenlang verzekerd van een notering in de FHM500, de top 500 mooiste vrouwen van Nederland. De eerste keer was in 2017 met een 63e plek, waarna ze haar hoogste notering kreeg in 2019. Vorig jaar eindigde ze op de 203e plek waarmee ze nog steeds comfortabel in de top 500 eindigt. Merrit behoort dus al jaren tot de allermooiste vrouwen van Nederland. Ga jij haar ook volgen op Instagram? Hieronder zie je wat voorbeelden van haar posts:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merrith van den Bosch (@merrith)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merrith van den Bosch (@merrith)