Tennisser Tim van Rijthoven koopt een nieuwe, peperdure auto

Tennisliefhebbers hebben de naam ‘Tim van Rijthoven’ de laatste tijd waarschijnlijk vaak voorbij zien komen. Onlangs was hij nog redelijk onbekend, tot hij er een maand geleden met de winst op de Lebéma Open vandoor ging. Sindsdien kunnen we eigenlijk niet meer om het tennistalent heen: hij doet op dit moment namelijk ook mee aan Wimbledon! Dat zijn carrière nu écht is begonnen, is wel duidelijk. Dat deelt hij ook op Instagram: de tennisser heeft namelijk een nieuwe auto gekocht!

Tennistalent

Tim van Rijthoven speelt natuurlijk al jarenlang tennis, maar sinds kort begint zijn carrière echt te starten. Vorige maand nam hij deel aan Lebéma Open, één van de zeven ATP-toernooien die jaarlijks georganiseerd worden. Zoals je je kan voorstellen is het nogal een big deal om hieraan mee te mogen doen. Op dit tennistoernooi nam Tim het op tegen de nummer veertien, negen en nummer één van de wereld! En dat doet ‘ie wel even: hij ging er met de winst vandoor. Sindsdien kunnen we niet meer om hem heen. Wimbledon, het bekendste tennistoernooi wereldwijd, is op dit moment in volle gang. En het Nederlandse tennistalent is ook aanwezig! Over drie dagen is het toernooi afgelopen, en wij zijn heel benieuwd.

Audi RS3 2022

Dat Tims carrière nu écht is begonnen, durft hij ook wel aan zijn volgers te laten zien. Inmiddels heeft de tennisser een bereik van ruim 88 duizend volgers op Instagram. Gisteren deelde hij een hele gave foto: hij heeft namelijk een nieuwe auto in zijn bezit. ”Ik ben heel trots om mijn nieuwe samenwerking met Van den Udenhout aan te kondigen,” schrijft Tim op zijn Instagram. ”Dankzij hen kan ik de komende twee jaar veel veilige kilometers/mijlen rijden in deze prachtige Audi RS3 2022. Ik zie jullie op de weg!”

En een indrukwekkende auto is het zeker. Hij is namelijk nog geen jaar op de markt, en daarmee één van de nieuwere Audi-modellen. De auto wordt verkocht voor een startprijs van €60.000: heeft hij even mazzel dat hij hier zijn prijzengeld waarschijnlijk niet aan heeft hoeven verbrassen.