10. Spencer X

Spencer X is een beatbox ‘tovernaar’ die het platform gebruikt om zijn talenten te delen. Na het maken van zijn naam op TikTok heeft hij onder andere samen mogen werken met Kendrick Lamar, Alicia Keys en G-Eazy. De 26-jarige Spencer Polanco Knight komt uit Amerika en heeft een totaal van 55 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spencer X (@iamspencerx)


9. Dixie D’Amelio

Het zit vast in de familie, want dit is de oudere zus van de nummer twee op deze lijst. Dixie heeft geweldige dansmoves maar heeft daarnaast ook een kledingmerk genaamd Social Tourist. Ook maakt zij muziek, haar single Be Happy heeft ondertussen al meer dan 90 miljoen streams verzameld. De 21-jarige Dixie komt uit Amerika en heeft een totaal van 57,4 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door dixie (@dixiedamelio)

8. Burak Özdemir

Niet alleen staat Burak in de lijst van meeste volgers op TikTok, ook is hij een restauranteigenaar en een gekwalificeerde chef-kok. Hij is bekend geworden vanwege zijn vriendelijke en levendige kookvideo’s waarbij hij de heerlijke smaken van de Turkse keuken deelde. De 27-jarige Burak Özdemir komt uit Turkije en heeft een totaal van 64,5 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Burak Özdemir (@cznburak)

7. Kimberly Loaiza

Zangeres en danseres Kimberly heeft zichzelf slim geholpen naar de top. Al haar video’s zijn dans en zang gerelateerd. Daarnaast is ze ook nog de populairste Spaanstalige YouTuber met de meeste abonnees op YouTube en heeft ze haar eigen kledinglijn. De 24-jarige Kimberly komt uit Mexico en heeft een totaal van 66,3 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIM LOAIZA 🖤 (@kimberly.loaiza)

6. Zach King

Wie kent hem nou niet, illusionist, acteur, goochelaar en filmmaker Zach King. Voor TikTok was hij ook heel bekend op Instagram en Vine. In 2021 behaalde hij de een van de meest bekeken video’s op de sociale media-app en sloot het jaar af met meer dan 175 miljoen views. De 32-jarige Zach King komt uit Amerika en heeft een totaal van 69,1 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zach King (@zachking)

5. Will Smith

Alsof hij al niet bekend genoeg was, maar toch staat hij op de lijst van meeste volgers op Tiktok. Will maakt goed gebruik van de effecten en geluidsfuncties die je op de app kan vinden. Zijn succes heeft waarschijnlijk meer te maken met alle aandacht die hij op zijn account kreeg na de beruchte klap van Chris Rock. De 53-jarige Will Smith komt uit Amerika en heeft een totaal van 72,2 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door National Geographic TV (@natgeotv)


4. Addison Rae

Dat een paar geweldige dansmoves je bekend kunnen maken op TikTok weet ook Addison Rae. Addison staat als vierde op de lijst van meest gevolgde TikTokers (om nog maar te zwijgen van de hoogste verdiensten). Als tiener stopte ze met studeren om haar droom op sociale media na te jagen, dit heeft goed uitgepakt. De 21-jarige Addison komt uit Amerika en heeft totaal 88,6 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Addison Rae (@addisonraee)

3. Bella Poarch

Van Amerikaanse marinier naar TikTok-ster, dat is pas een grote carrière switch. De Amerikaans-Filipijnse Bella werd bekend door haar hilarische video’s rond gamen en lip-syncing. Daarnaast is ze ook een getalenteerde muzikant en artiest. Haar debuutsingle Build a B*tch heeft ondertussen 344 miljoen streams. De 25-jarige Bella Poarch komt uit Amerika en heeft totaal 91,1 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella Poarch (@bellapoarch)

2. Charli D’Amelio

Ze heeft een lange tijd op nummer één gestaan van de lijst van meeste volgers op Tiktok, maar toch is iemand haar voorbij gegroeid. De koningin van TikTok is bekend geworden door haar dansvideo’s en blijkbaar kan de wereld daar gewoon niet genoeg van krijgen. Ze verscheen zelfs in een Super Bowl-commercial en scoorde haar eigen show samen met haar zus Dixie (nummer 9 op de lijst). In november 2020 werd ze de eerste persoon die 100 miljoen volgers op TikTok verdiende. En om nog even snel te vertellen, ze staat ook op de lijst met rijkste TikTokkers van 2022. De 18-jarige Charli komt uit Amerika en heeft op dit moment 145,1 miljoen volgers, bizar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door charli (@charlidamelio)

1. Khabane Lame

De nummer één op de lijst van de meeste volgers op Tiktok is niemand anders dan Khabane Lame. Dan vraag je je zeker af hoe hij nou zo bekend is geworden, dat is heel simpel. Het enige wat hij deed was reageren op andere populaire video’s en dit deed hij meestal zonder een woord te zeggen. Ja, zo makkelijk kan het soms inderdaad zijn.

Misschien wel het meest indrukwekkende van allemaal: Lame heeft zijn online populariteit ook kunnen benutten voor financieel succes. In januari 2022 tekende Lame een meerjarige samenwerking met Hugo Boss, waarbij hij een leidende rol speelde in de #BeYourOwnBoss-campagne van het modelabel en een serieus indrukwekkende modecarrière begon. In juni 2022 slaagde hij erin om de Amerikaanse ster Charli D’Amelio te overtreffen om de meest gevolgde TikToker ter wereld te worden. De 22-jarige Khabane uit Italië heeft een totaal van 148,3 miljoen en die groeit nog steeds. Hoeveel Khaby Lame verdient met TikTok is ook ongelofelijk

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khaby Lame (@khaby00)