Wie is Khaby Lame?

Khaby Lame is 21 jaar en hij werd bekend om zijn korte komische sketches en het reageren op “life hacks”. Hij is het op één na meest gevolgde TikTokker sinds november 2021.

Khaby maakt dus TikToks waarbij hij ‘life hack’-videos, die je veel op het platform tegenkomt, op een makkelijkere en humoristische wijze belachelijk maakt. Hij werd populair met zijn videoreacties in de vorm van TikTok’s “duet”- en “stitch”-functies op video’s met overdreven gecompliceerde “life hacks”, waarin hij dezelfde taak eenvoudiger uitvoert zonder iets te zeggen. “Het is mijn gezicht en mijn uitdrukkingen die mensen aan het lachen maken”, zei Khaby in een interview met The New York Times.

Hoeveel verdient de TikTokker?

Celebs Life Reel schat het vermogen van Khaby tussen $ 1- $ 2 miljoen. De gemiddelde schatting per TikTok-sponsoring ligt tussen de $13.380 en de $22.300. Volgens een rapport kunnen TikTok-sterren inkomsten gaan genereren met hun profiel zodra ze duizenden volgers hebben verdiend. Daar hoeft hij zich dus geen zorgen meer om te maken.

Iedere keer haalt hij bizarre aantallen views. De bewonderaars van Lame hebben fanpagina’s in het Engels, Duits, Arabisch, Portugees, Spaans en meer. Ook grote bedrijven hebben interesse om met hem samen te werken. Bekende YouTubers, waaronder King Bach, hebben contact met hem opgenomen voor samenwerkingen en hij verdient wat geld via TikTok’s Creator Fund. Zo heeft hij ook samenwerkingsakkoorden gesloten met onder meer streaminggigant Netflix en met voedingsbedrijf Barilla.

Khaby Lame zou volgens Techiegamers door deze samenwerkingen zo’n 200.000 dollar per maand verdienen.

Dat je veel geld kan verdienen met social media, dat is geen geheim meer. Lees hier over de 5 rijkste Tiktokkers ter wereld.