Nieuw appartement in Amsterdam voor Thierry Baudet

De oprichter en partijleider van de Forum van Democratie is verhuisd naar het zuiden van Amsterdam, om de hoek van de welbekende Zuidas. De nieuwe woning Thierry Baudet is een smaakvol begane grond appartement van circa 125 vierkante meter met een riante achtertuin van circa 162 vierkante meter. Niet mis dus!

De woning is gebouwd in 1938 en is volledig gerenoveerd in 2009. Het appartement stond te koop voor 1.350.000 euro en Baudet heeft uiteindelijk 1.441.000 euro betaald. Gezien het vermogen van Thierry Baudet zal hij er niet wakker van liggen.

Bij binnenkomst kom via de entree binnen in de ruime hal met marmeren wandbetegeling. Vanaf de ruime centrale hal heb je toegang tot alle kamers. In de riante lichte woonkamer vind je eveneens de open keuken. Deze is voorzien van diverse alle luxe inbouwapparatuur die je maar kan bedenken, zoals een combi oven/magnetron, Quooker kraan, vaatwasser en een koelkast met vriesvak.

De master bedroom en een tweede slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning te vinden. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een riante douche, ligbad met douche, wastafel en benodigde aansluitingen voor een droger en wasmachine. Een ideaal huis om langere tijd te verblijven met zijn vriendin Davide Heijmans. Voor meer foto’s kijk hieronder of op de site van BekendeBuren:

appartement thierry baudet

woning politicus baudet