The Order is te zien op Netflix

De serie in kwestie heet The Order. Een Netflix Original horror drama, geregisseerd door Dennis Heaton en geschreven door Heaton, Shelley Eriksen, Rachel Langer, Jennica Harper, Penny Gummerson en Jason Filiatrault.

De show volgt college student Jack Morton (gespeeld door Jake Manley). Wat eerst lijkt op een leuke tijd verandert als snel door een aantal vreemde gebeurtenissen. Dit prikkelt Jack om op zoek te gaan naar wat zijn school verbergt. Hij ontdekt een geheim genootschap, genaamd de Hermetic Order of the Blue Rose. Als Jack dieper in de geschiedenis van de organisatie duikt, ontdekt hij duistere familiegeheimen en allerlei zaken die met het bovennatuurlijke te maken hebben, zoals weerwolven en de magische duistere kunsten.

Netflix goede horror serie the order

Een serie met een 100% Rotten Tomatoes-score

7 maart 2019 ging de serie in première op Netflix. Hij werd gelijk goed ontvangen door de kijkers. Er zijn vooral veel complimenten over de humor en geweldige personages. Zoals gezegd, kreeg The Order een 100% score op de site Rotten Tomatoes.

De serie werd verlengd met een tweede seizoen, en ook dat seizoen krijgt de 100% score op Rotten Tomatoes. Over de productie van een derde seizoen is nog niks bekend.

Wil je weten wat je nog meer op Netflix kunt kijken? Bekijk dan de 20 beste series op Netflix volgens IMDb.