The Man from U.N.C.L.E is de perfecte feel-good actiefilm op Netflix

In de meeste actiefilms staat er veel op het spel. Aanslagen of ontvoeringen moeten worden voorkomen en dat gaat gepaard met de nodige achtervolgingen, explosies en vechtscènes. In The Man from U.N.C.L.E is er echter ook ruimte voor komische scènes. Deze doen echter niet af aan de actie in de film. Daarvoor kunnen we rekenen op Henry Cavill en Armie Hammer, die de hoofdrollen vertolken.

Het maakt van de film de perfecte combinatie tussen komedie en actie. Perfect dus voor een relaxte filmavond.

Henry Cavill en Armie Hammer spelen rivaliserende geheime agenten

De twee acteurs in The Man from U.N.C.L.E spelen concurrerende geheime agenten, ten tijde van de Koude Oorlog. Henry Cavill speelt Napoleon Solo, die werkzaam is voor de CIA. Armie Hammer speelt Illya Kuryakin, die werkzaam is voor de KGB. De CIA en de KGB komen nazi-sympathisanten op het spoor die in het geheim werken aan een atoombom. Ze geven aan Solo en Kuryakin de taak om samen te werken en zo de sympathisanten uit te schakelen.

De tegenstrijdige agenten werken allebei het liefste in hun eentje en kunnen totaal niet met elkaar overweg. Toch zullen ze alleen samen hun gemeenschappelijke missie volbrengen. Detail: in het geheim hebben ze allebei de opdracht gekregen om de atoombom-onderzoeken te stelen, maar dat weten ze niet van elkaar.

The Man From U.N.C.L.E

Topregisseur en cast maken van The Man from U.N.C.L.E een goede film

Naast Henry Cavill en Armie Hammer spelen onder andere ook Alicia Vikander en Hugh Grant een rol in de film. The Man from U.N.C.L.E werd geregisseerd door Guy Ritchie. Deze topregisseur kennen we onder andere al van films zoals The Gentlemen en de Sherlock Holmes-films. Qua actie zit het in de film dus wel goed. Op IMDb heeft The Man from U.N.C.L.E een IMDb-score van een 7.3.