NESSIE staat nu te koop op Funda

NESSIE heeft haar naam vergaart door de vergelijking met het Loch Ness monster, als blikvanger van het water. Iedereen stopt om even te kijken naar deze ongelooflijk toffe woonboot. In de vormgeving van de boot kun je verschillende designs zien. De muren van de boot bestaan volledig uit Corenstaal en de boot heeft interessante ramenpartijen.

Nessie woonboot

Zoals je kunt zien, is het design van NESSIE van buiten net een soort toffe onderzeeër. De dubbele voordeur opent naar buiten, en wanneer je naar binnen stapt verandert het beeld compleet. De designkeuken- en badkamer zijn echte eye-catchers.

Nessie woonboot interieur

De industriële aanblik van de woonboot vervaagt wanneer je naar binnen stapt. Het flitsende design en mooie kleurencombinaties vangen meteen het oog. Door het dakraam en de wiegeling van de boot voelt het net alsof je in de open lucht aan het koken bent.

badkamer Nessie woonboot

Ook de badkamer van NESSIE is van een ander kaliber. Het ontzettend toffe design springt meteen in het oog. Ook is de badkamer opvallend ruim. De badkamer zelf zit vast aan de slaapkamer, wel zo lekker.

Ligging van de Amsterdamse woonboot

De Amsterdamse woonboot ligt aan de Prinsengracht, midden in de binnenstad, een betere ligging is niet te vinden. Door de vele raampartijen merk je bij binnenkomst meteen het overdonderende licht op dat in de boot valt. Het maakt een aanblik die je niet van een woonboot gewend bent. Dit accentueert de reflectie van het water op het plafond van de woonboot en creëert een oase waarin je lekker kunt relaxen.

Specificaties van NESSIE

De boot heeft een afmeting van 12,48 x 5 meter, is overwegend van staal gebouwd en komt inclusief gas, water, elektra, telefoon, kabel en rioolaansluiting. NESSIE ligt aan vaarwater en in het centrum. Vlakbij zijn er een supermarkt, een school en een bushalte te vinden. De boot zelf is in 2014 gebouwd, maar de badkamer en keuken komen uit 2019.

Check hieronder meer beelden van de Amsterdamse woonboot NESSIE:

nessie woonboot te koop funda

stijlvolle woonboot

badkamer woonboot huis funda