Welke acteur wordt de nieuwe James Bond?

We hebben het al wel eens vaker gehad over de opvolger van Daniel Craig als de Britse superspion, maar zijn er nog niet helemaal uit. Hetgeen wat nu wel gezegd kan worden, is dat er alleen maar Britten in het lijstje staan. Sorry Karl Urban, maar je valt helaas net buiten de boot zo. Het is ook niet niks om de grootste spion aller tijden te spelen. Je komt in het rijtje te staan met grote namen zoals Sean Connery en Pierce Brosnan. Maar wie zijn de kanshebbers voor de rol als nieuwe James Bond? We hebben ze even op een rijtje gezet voor jullie.

1. Henry Cavill

We hebben deze naam al eens eerder gehoord bij een eerdere berekening over wie de beste opvolger van Daniel Craig als Britse superspion zou zijn. Cavill heeft de perfecte bouw, ziet er goed uit en is nog jong genoeg om lang mee te gaan. Echter is hij wel al erg bekend als Superman en van de hitserie The Witcher. Misschien wel té bekend. Maar door zijn rol als Sherlock Holmes kunnen we alvast zien hoe hij het in een pak doet in plaats van een Superman outfit.

henry cavill 007

2. Tom Hardy

Deze man is een Brit in hart en nieren en dat hebben we in verschillende films al gezien. In Peaky Blinders schittert hij net zo fel als dat hij doet in Mad Max en The Dark Night Rises. Maar met Tom Hardy is het nog wel meer het geval dan Henry Cavill, dat hij té bekend is. Deze man speelt echt in elke film, maar wat zijn ze goed. Een ander probleem is alleen dat Hardy al 43 jaar oud is en eigenlijk is dat al aan de oude kant om nog te beginnen als James Bond. Desalniettemin een vet goede acteur en zeker James Bond materiaal.

tom hardy nieuwe james bond

3. Richard Madden

Richard Madden heeft al enkele ervaring in een soortgelijke rol door de serie Bodyguard waarin hij de lijfwacht van de minister speelt. De geruchten over Richard Madden als nieuwe James Bond doen ook al een tijdje de ronde, maar hij is dan ook wel een perfecte kandidaat. 34 jaar jong en ervaren maar niet zó bekend als de twee vorige. Wordt hij het misschien?

richard madden nieuwe james bond

4. Tom Hiddleston

Kennen jullie Loki nog, de broer van Thor uit de Marvel films? Ja, dat is deze man. Daarnaast was hij te zien in de top film War Horse van Steven Spielberg. Een goede keus, maar kan Tom Hiddleston opboksen tegen de concurrentie?

tom hiddleston acteur

5. Jack Lowden

De jongste van het stel heeft nog niet veel op zijn naam staan, maar hij was al wel te zien in de super vette film Dunkirk met een belangrijke rol. In Dunkirk speelt Tom Hardy ook, we zien die man overal terug. Daarnaast won Jack Lowden met zijn rol in Ghosts een Olivier Award als beste mannelijke bijrol. Als 30-jarige is dit niet slecht, maar hij moet wel strijden met mannen met meer ervaring. Als hij over tien jaar weer in verband wordt gebracht met James Bond, dan is hij alsnog jong genoeg. Misschien even wachten of gewoon doen?

Jack Lowden als nieuwe 007

6. James Norton

De laatste in het rijtje is James Norton. Deze man is voor ons misschien iets minder bekend maar hij heeft al in verschillende bekende Britse televisieseries gespeeld zoals Happy Valley. Hij is al meerdere keren in verband gebracht met James Bond. Met zijn 35 jaar, veel ervaring maar middelmatige bekendheid is hij de ideale kandidaat voor de nieuwe James Bond.

james norton

Wie wordt het? We moeten nog even geduld hebben en eerst nog zwaar genieten van Daniel Craig in zijn laatste film als de Britse superspion.