Een drugsoorlog in The Gentlemen

The Gentlemen draait rondom de Amerikaanse drugsbaas Mickey Pearson. Pearson heeft een lange carrière opgebouwd in wiethandel, maar maakt het besluit om de handdoek in de ring te gooien en een ander carrière pad in te slaan. Er liggen meerdere geïnteresseerden op de loer die het wel zien zitten om zijn imperium over te nemen.

Pearson’s beslissing zet een hele reeks gebeurtenissen in gang waarbij men niets meer uit de weg gaat. Intrige, chantagepraktijken en omkopingen volgen elkaar op, gepaard met schietpartijen, bedreigingen en ontvoeringen. Dit staat garant voor een actievolle en explosieve film.

The Gentlemen

Geweldige cast

Aan de film werken grote namen mee. Regisseur Guy Ritchie, onder andere bekend van de Sherlock Holmes-films, stuurt de cast aan. Deze bestaat uit Matthew McConaughey, Colin Farrell en Hugh Grant, om maar een paar namen te noemen. Ook Charlie Hunham, bekend van Sons of Anarchy, gaat een rol vertolken.

Trailer vol met actie

Het is dus nog even wachten totdat we van The Gentlemen kunnen genieten. Fijn is wel dat we voor die tijd andere langverwachte titels kunnen bekijken. Wat dacht je van het vierde seizoen van La Casa de Papel? Ook The Irishman belooft een meesterwerk te worden als we de ongekend hoge score van de film moeten geloven.

Deze mega harde film wordt verwacht in januari van het volgend jaar. Nog even geduld dus tot 2020. Voor het zover is kan je alvast de trailer checken om zelf te beoordelen of deze film een topper wordt.