Over het verhaal van The Capture is nog niet veel bekend

Na de aankondiging van deze nieuwe misdaadserie genaamd The Capture, konden we niet wachten om meer van het verhaal te horen. Jammer genoeg moeten we daar nog even op wachten. BBC wil nog niet veel kwijt over het plot van de serie. We kunnen in ieder geval zeker zijn van een paar dingen. De serie laat het verhaal zien van een man die ten onrechte schuldig is bevonden van tal van criminele feiten. Later zal zich een grote samenzwering voordoen die hier alles mee te maken heeft. Dit zal verteld worden in een zestal afleveringen. Verder wil BBC niets loslaten. Wat in ieder geval vast staat is dat we een spannende thriller kunnen verwachten.

The Capture brengt een groot aantal topacteurs met zich mee

Laatst is bekend gemaakt dat een groot aantal acteurs van formaat een rol zullen vervullen in The Capture. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ron Perlman? Bekend om zijn hoofdrol in de Hellboy-films van jaren terug. Verder mogen we ook nog best trots zijn. Want niemand minder dan onze eigen Famke Janssen (X-Men) gaat een rol spelen in de serie. En daar houdt het zeker niet bij op. De twee worden vergezeld door een hoop andere goede acteurs. Onder andere Laura Haddock (Guardians of the Galaxy) en Ben Miles (The Crown) zullen in de serie te zien zijn.

Al dat acteertalent bij elkaar wordt geïnstrueerd door niemand minder dan regisseur David Heyman. Die beste man is verantwoordelijk geweest voor een groot aantal Harry Potter films. Met al deze ervaren vakmensen bij elkaar kunnen we niets minder dan een uitstekende serie verwachten.

The Capture nieuwe miniserie MAN MAN

Heb jij geen geduld om te wachten tot The Capture uitkomt? Geen probleem, er zijn gelukkig een hoop andere spannende series die je nou al kunt bekijken. Eentje die wij je aanraden om te kijken is The Sinner. Dat is een Amerikaanse misdaadserie waar pas geleden een derde seizoen van is aangekondigd.