Op zichzelf staande seizoenen

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten is The Sinner een anthologieserie; een serie waarbij alle seizoenen een op zichzelf staand verhaal vertellen. Dit geldt natuurlijk ook voor The Sinner seizoen 3. Het eerste seizoen van de hitserie ging over het verhaal van een huismoeder (gespeeld door Jessica Biel) die plotseling een moord pleegt op het plaatselijke strandje. We weten allemaal wat er gebeurd is die dag op het strand, maar het motief is onduidelijk en detective Harry Ambrose (gespeeld door Bill Pullman) doet er alles aan om achter de waarheid te komen.

the sinner seizoen 3 MAN MAN 02

The Sinner seizoen 2 vertelde het verhaal van een 11-jarige jongeman die zijn vader en moeder vermoordt. Ook dit seizoen dook detective Harry Ambrose in het verleden van de dader. Bij het tweede seizoen verruilde de imposante Jessica Biel haar plek voor de camera voor een plek achter de camera.

the sinner seizoen 3 MAN MAN 03

The Sinner seizoen 3

Gisterenavond werd bekend gemaakt dat The Sinner seizoen 3 is besteld door USA Networks. Niet geheel verrassend keert Harry Ambrose terug in The Sinner seizoen 3. In het nieuwe seizoen vertolkt Matt Bomer (onder andere bekend door zijn rol in White Collar) de hoofdrol. Hij kruipt in de huid van Jamie, een aanstaande vader uit het plaatsje Dorchester. Hij heeft een vreselijk ongeluk meegemaakt en Harry helpt hem om te gaan met de nasleep van zo’n heftig incident.

The sinner seizoen 3 MAN MAN

We mogen in onze handjes klapen door een deal die er is gemaakt. In ons land zal The Sinner seizoen 3 namelijk te zien zijn op Netflix. We kunnen jullie echter nog niet meededelen wanneer de release date is, maar we kijken er in ieder geval naar uit.

Mocht jij alles wat betreft de nieuwste films en series in de gate willen blijven en heb jij vrijwel heel Netflix al uitgespeeld? We’ve got your back. Dit zijn de tofste Netflix series en films van maart 2019. Zo kan je weer even vooruit deze maand.