Om de maand meteen goed te beginnen hebben wij de meest belovende Netflix series even op een rijtje gezet.

Triple Frontier

Deze actiefilm gaat over een groep ex-militairen. Ze maken een plan om een van de machtigste drugkartels te overvallen. Ze plannen deze gevaarlijke missie niet voor het dienen van hun land, maar vanuit eigenbelang. Triple Frontier speelt zich af op het ‘drielandenpunt’ van Argentinië, Paraguay en Brazilië.

Formula 1: Drive to Survive

Met onze held Max Verstappen is de Formule 1 wereld een stuk populairder geworden in ons land. In deze docu-serie kijken we stukken verder dan alleen de race. Juist wat er buiten de races gebeurt is erg interessant. De liefde voor de sport en alles wat achter de schermen plaatsvindt wordt aan het licht gebracht.

The Persuit of Happyness

Een van de bekendste films van de grote man Will Smith komt naar Netflix. Om deze comeback nog iets leuker te maken, spelen er twee Smith-leden in de film. Jaden is de zoon en dit is ook zijn rol in deze film. Het verhaal draait om de liefde die vader en zoon delen ondanks het feit dat hij als verkoper niet lekker uit de voeten komt en moeite heeft om rond te komen. Samen gaan ze opzoek naar een beter leven en meer structuur.

Shadow

Natuurlijk kunnen de actiefilms niet uitblijven. Shadow is huurmoordenaar uit Johannesburg die op jonge leeftijd is geraakt door de bliksem. Door dit ongeval kan hij geen pijn meer voelen. Deze ‘kracht’ gebruikt hij om andere mensen te beschermen die dit zelf niet kunnen. Vanaf 8 maart is Shadow te zien bij de Netflix series.

Turn Up Charlie

Idris Elba speelt de rol van Charlie. Hij speelt een worstelende DJ die probeert om zijn carrière een boost te geven. Als bijbaantje past hij op bij een meisje van 11 jaar die toevallig ook een superster is.

Netflix series; binnenkort één van eigen bodem

Ook Nederland gaat zich mengen in de Netflix hype. De eerste serie van Nederlandse afkomst zal binnenkort op het platform belanden. Met de psychologische horror serie kunnen wij niet wachten tot de eerste afleveringen. Zie hier de eerste beelden van de Nederlandse Netflix original ‘Ares’.