Peaky Blinders video

Wie niet bekend is met de serie Peaky Blinders heeft de afgelopen tijd toch wel onder een steen geleefd. In het kort draait het om een gipsy familie, die de macht heeft in Birmingham. Met de vele ruzies en oorlogen en de illegale handelingen die daarbij gepaard gaan, is dit tot één van de meest epische series ooit omgetoverd. Nu kan je als voetbalclub van de stad van de Peaky Blinders natuurlijk alleen maar profiteren van de bekendheid. Iets wat het marketingteam van de club ongetwijfeld dacht. Middels een Peaky Blinders video hebben zij namelijk het nieuwe tenue bekend gemaakt.

Het team degradeerde helaas in het seizoen 2010/2011 uit de Premier League, maar won wel de League Cup waardoor zij het seizoen erop in de Europa League uitkwam. Vanaf dat seizoen zijn ze helaas niet meer teruggekeerd op het hoogste niveau en zijn we ze een beetje uit het oog verloren. Toch hebben ze een manier gevonden om weer in het oog te springen door een prachtige stunt met de bekendmaking van hun nieuwe tenue.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit tenue? Op de website van de club kan je het nieuwe tenue aanschaffen, ook dit geheel in Peaky Blinders stijl.