Megan Desaever laat temperaturen stijgen op Instagram

Als een waaghals betrad ze de tropische locatie van Temptation Island, maar slaagde er niet in met een brede glimlach het vliegtuig naar huis te pakken. De oud Temptation Island-deelneemster viel voor de charmes van verleider Joshua en werd met een gebroken hart en een gebroken relatie achtergelaten.

Jaren en seizoenen vliegen voorbij en de tijd lijkt veel te hebben veranderd bij de brunette. Volgens veel volgers op Instagram lijkt ze zelfs een totaal ander persoon en dat is eigenlijk ook helemaal niet zo vreemd. Megan Desaever reisde een tijd geleden naar Turkije daar een borstvergroting te ondergaan en daar bleef het niet bij. Ze liet een volledig nieuw gebit in haar mond zetten en liet zichzelf injecteren met fillers in haar lippen. Ondanks de vele verbaasde reacties was het overgrote gedeelte van haar volgers ontzettend positief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

Met ruim 143 duizend volgers op Instagram heeft haar account de afgelopen paar jaar een enorme groeispurt gemaakt en mag ze zichzelf al benoemen tot een ware influencer. Megan Desaever toverde onlangs weer een brede glimlach op het gezicht van menig volger met de hete beelden op Instagram. De brunette vond een plek in de zon en liet zichzelf fotograferen in bikini, langs het zwembad van een warme zonnige bestemming. Volgers reageerden razend enthousiast met opmerkingen als “Beauty!”, “Ziet er goed uit” en “Pretty babe”.

Krijg jij ook geen genoeg van de mooie oud Temptation Island-deelneemster en Belgische schone Megan? Blijf dan nog even in de zomerse stemmingen met onze favoriete beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)