Een tattoo shop kom je tegenwoordig steeds vaker tegen. Dit wilt niet altijd zeggen dat het een veilige keuze is om naar binnen te stappen en te beginnen met tatoeëren. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal shops waar jij prima terecht kan voor een mooi kunstwerk.

Tattoo shop in Nederland

Salon Serpent Tattoo in Amsterdam:

Salon Serpent tattoo is een shop met zo’n 8 verschillende artiesten. Ieder heeft zijn eigen specialiteit waardoor de shop erg allround is met verschillende stijlen. Als je gaat voor een stijlvolle tattoo met grijstinten, dan zit jij hier helemaal goed bij artiest Jonas. De shop ligt net buiten de ring in Amsterdam Oud-West en is goed bereikbaar. Voor elke stijl kan jij hier terecht.

Tattoo shop Nederland MAN MAN

Trobbies in Paradise in Den Haag

Trobbies in Paradise is een van de 29 tattoo shops in Den Haag. Het zit gevestigd aan de Calandkade en is 6 dagen per week geopend. Als jij het doordeweeks even te druk hebt maar toch een nieuwe tattoo wilt, neem dan zeker eens een kijkje bij Trobbies.

Ink Story in Utrecht:

Wahan Grigorian is dé man achter Ink Story. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak is hij een gepassioneerde tatoeëerder die met name gespecialiseerd is in de realistische tattoo. Ook heeft Wahan 2 andere specialisten binnengehaald. Onder andere een hand poke artiest, die erg schaars zijn in Utrecht, en een man gespecialiseerd in lettering en chicano. Voor maar drie personen is deze shop dus erg allround.

Tattoo shop MAN MAN
Foto Instagram: trueblue_tattoo

True Blue Tattoo in Eindhoven:

True Blue zorgt ervoor dat alles loopt zoals jij het in gedachten hebt; van het tattoo ontwerpen tot het eindresultaat. Door meerdere afspraken in te plannen kom je tot de ideale tattoo. De shop is begonnen door Guus Mandigers en Bob Geerts. Samen zorgen zij voor de perfecte combinatie tussen kleur en grijstinten. Het team wordt ook nog versterkt door twee andere artiesten die jou weer op een andere manier kunnen helpen. De shop bevindt zich in hartje Eindhoven en opent van dinsdag tot en met zaterdag haar deuren.

Natuurlijk zit er altijd een prijskaartje aan deze kunstwerken. ben je benieuwd wat zo’n tattoo nou kost? Check dan welke factoren de prijs van een tattoo bepalen.