Wie is Tara Gins?

Ben je helemaal thuis in de wielren wereld? Dan zou je deze sportieve blondine vast wel kennen. De 30-jarige Vlaamse Tara Gins kreeg is zelf oud-wielrenster en stal met haar looks zeker de show.

Na jaren professioneel wielrenster te zijn geweest kreeg Tara onlangs een uniek aanbod om als ploegleidster aan de slag te gaan bij een mannenteam. Haar droom bleek in duigen te vallen, nadat één iemand opmerkte dat de blondine is het verleden eens geposeerd had voor een sexy shoot, vertelde Gins op Instagram.

Tara Gins geweigerd als ploegleidster door té pikante foto's
Foto van Instagram Tara Gins

Dat deze mooie sportvrouw niet de braafste is hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Maar dat een enkel wat pikante foto haar droomjob heeft gekost, had ook zij nooit zien aankomen.

Shoot in de Playboy gooit roet in het eten

Om welke foto het precies gaat weet de ex-wielrenster zelf ook niet, maar wellicht ging het om haar wat pikante playboy shoot. Gins deed vorig jaar samen met bekend fotograaf Steven Wolles een shoot voor het bekende magazine. Iets dat haar achteraf duur is komen te staan. Volgens Gins was er één iemand binnen het team die dreigde naar de sponsor te stappen als ze haar als ploegleider zouden nemen.

Volgens veel mensen waren het prachtige en smaakvolle PlayBoy foto’s, waar niet té veel op te zien was. Je kunt jezelf nu wel afvragen hoe het kan dat wanneer een vrouw die dit soort foto’s plaatst in onze maatschappij, plots niet meer aan de slag kan in een hogere functie.

Zelf vindt ze het dubbele standaarden en zegt ze het volgende over de gehele situatie: “In alle jaren die ik heb gekoerst, heb ik al zoveel negatieve dingen meegemaakt met ploegleiders of verzorgers. Ik ben letterlijk aangerand geweest. Er is ooit een mecanieker bij me in de douche gekropen na een training. Ik ben ooit gekust geweest door iemand van de staf, waarbij ik die persoon van me af heb moeten duwen. Ik heb ooit zeer ongepaste opmerkingen gekregen gehad van ploegleiders over hoe ik eruit zag, over mijn gewicht, dat ze me wel zouden doen als ik er anders zou uitzien. Ik heb een manager gehad die binnenkwam toen ik gemasseerd werd om te zeggen hoe geil ik er wel niet uitzag”,

Benieuwd naar een aantal shots van de fotoshoot? Check de plaatjes hieronder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)