Max Verstappen horloge

Dat Max Verstappen niet alleen een winnaar is op het asfalt, dat wordt nu toch weer bevestigd. Zo schreven wij over zijn bizarre huis in Monaco die natuurlijk niet zomaar komt aanwaaien. Ook speelt Max een grote rol in de commercials ,zoals die van Jumbo. Aan acteren geen gebrek, want zelfs bij ZiggoSport vervult hij menig rol in verschillende commercials. Mocht je het niet bij de Max Verstappen petjes houden, dan heeft hij natuurlijk een eigen kledinglijn. Samen met G-star is er een ‘Max Verstappen collectie’ waar jij terecht kan voor broeken tot T-shirts en jassen.

Tag Heuer

Aan samenwerkingen dus zeker geen gebrek, maar we weten ook dat Max niet zo van stilzitten houdt. Daarom besloot Max om toch nog even een samenwerking op te zetten. Ditmaal is de samenwerking met het luxe horlogemerk Tag Heuer voortgezet. De 22-jarige Limburger presenteert namelijk jaarlijks zijn eigen Limited Edition-horloge, mede gezien de sponsorrelatie tussen TAG Heuer en Red Bull.

Dit jaar probeert Max zoveel mogelijk zijn eigen stempel te drukken op dit mooie klokje. Het lijkt erop dat niet alleen Max erg tevreden is met dit nieuwe model. De mensen die geïnteresseerd zijn zullen echt snel moeten zijn, want een Limited Edition zal niet in grote getallen geproduceerd worden. Van dit nieuwe uurwerk zullen slechts 333 stuks geproduceerd worden. Als jij interesse hebt, dan wensen we je veel succes om er eentje te bemachtigen. Geen twijfel dat dit item erg in de smaak zal vallen. Hij zal misschien niet tussen de duurste horloges ter wereld komen, maar bijzonder is hij wel!

Aan de trotse blik van deze man te zien, valt het ‘Max Verstappen horloge’ aardig in de smaak.